Bu bilinen bir şey zaten. Benim anlatmak istediğim şey o dosyanın zaten tekrardan oluşacağı. Gerek yok zaten internete girdiğin an dosya tekrardan oluşuyor.o dosya aslında herkese lazım
AdFree kullanarak reklamlardan kurtulabilirsiniz
reklam sitelerinin adreslerini o dosyaya yazar
uygulama da reklam sitesine ulaşamaz
eskisine ihtiyacın olmaz manasında yazdıysan doğru tabiBu bilinen bir şey zaten. Benim anlatmak istediğim şey o dosyanın zaten tekrardan oluşacağı. Gerek yok zaten internete girdiğin an dosya tekrardan oluşuyor.
Aynen bugün benim kafa uçuk biraz demek istediklerimi anlatamıyorum pek nedenseeskisine ihtiyacın olmaz manasında yazdıysan doğru tabi

Fifa 14 de kilitleri açmam gerek modlu apk yükledim ama play store bağlanamadı hatası alıyorum hosts dan oluyormuş ip ne falan yazınca bağlanıyormuş oyunNeden geri yüklemek istiyorsun ki ? İhtiyacın olmaz o dosyaya.
Modlu apkyi bosver freedomla ac ozellikleri.Fifa 14 de kilitleri açmam gerek modlu apk yükledim ama play store bağlanamadı hatası alıyorum hosts dan oluyormuş ip ne falan yazınca bağlanıyormuş oyun
Freedom çok sakat iş ya onun yüzünden bi ay google play store a giremedimModlu apkyi bosver freedomla ac ozellikleri.
Dün banada oldu romu baştan kurmak zorunda kaldım. Backup alsaydım keşkeFreedom çok sakat iş ya onun yüzünden bi ay google play store a giremedim
Senin ip adresin falan kayıtlıdır onda bi sorun olmasın bnim telde-.- Dedim ya Hosts u silebildiysen rootlusundur, demekki Ayni sekilde geri de koyarsin.
Attigim dosyayi al dedigim yere at...