Öneri Ekşi-İnci-Uludag-Itu Sozluk

Sponsorlu Bağlantılar

tanyyy

Üye
    Konu Sahibi
Ekşi-İnci-Uludag-Itu Sozluk

Merhaba arkadaşlar. Yeni uygulamam olan ekşi sozluk mobil sürüm'e bir göz atın
Ekşi ;
Uludağ ;
ITU :
Inci ;
:tşk:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: jasonwie, PureFood, teAtalay ve 1 kişi daha

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler :oke:

• Beğen
Tepkiler: tanyyy

Bar_Fedaisi

Üye
Öncelikle Teşekkürler.
İndirdim ve kısa bir inceleme yaptım. Genel olarak yeterli ancak bende sağ üst köşedeki Badi/Troll ekleme, Ayarlar ve Sub-Etha kısmının açıldığı bölüm çalışmıyor. Normalde noktacıklara tıkladığımızda menü açılıp, yukarıda belirttiğim üç özelliğin görünmesi lazımdı.

tanyyy

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle Teşekkürler.
İndirdim ve kısa bir inceleme yaptım. Genel olarak yeterli ancak bende sağ üst köşedeki Badi/Troll ekleme, Ayarlar ve Sub-Etha kısmının açıldığı bölüm çalışmıyor. Normalde noktacıklara tıkladığımızda menü açılıp, yukarıda belirttiğim üç özelliğin görünmesi lazımdı.
Merhaba. Sabah bir güncelleme yayınladım onu yuklerseniz sorun düzelecektir.

Bar_Fedaisi

Üye
Merhaba. Sabah bir güncelleme yayınladım onu yuklerseniz sorun düzelecektir.

Güncellemeden sonra uygulama çok güzel olmuş. Özellikle alttaki "Hakkında, Çıkış, Puanla" kısmının şeffaf olması çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık.

Bu arada izninizle bazı önerilerim olacak;
En alttaki alanların şeffaf olması güzel demiştim ya, işte o şeffaf kısım görsel olarak çok başarılı ancak, sayfanın en altındaki sekmelere tıklamamızı engelliyor. Örneğin, sayfanın en altındaki "ESki dandik site" kısmına tıklamaya çalıştığımda sürekli olarak parmağım yanlışlıkla "çıkış" butonuna değiyor ve programdan çıkış yapıyorum. Bu halledilebilir mi?

Sözlük içinde gezerken, telefondaki fiziksel geri tuşuna bastığımda, beni bir önceki gezdiğim sayfaya aktarmıyor. Sizin uygulamanızda geri tuşu olmadığı için de bir türlü önceki sayfaya gidemiyorum. O şeffaf kısımlara, ileri ve geri tuşu ekleyerek bu sorun çözülebilir mi acaba?

• Beğen
Tepkiler: leeshore
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Deneyelim bakalım. Hocam diğer sözlüklerinde uygulamasını yapar mısın

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

tanyyy

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeden sonra uygulama çok güzel olmuş. Özellikle alttaki "Hakkında, Çıkış, Puanla" kısmının şeffaf olması çok iyi düşünülmüş. Ellerinize sağlık.

Bu arada izninizle bazı önerilerim olacak;
En alttaki alanların şeffaf olması güzel demiştim ya, işte o şeffaf kısım görsel olarak çok başarılı ancak, sayfanın en altındaki sekmelere tıklamamızı engelliyor. Örneğin, sayfanın en altındaki "ESki dandik site" kısmına tıklamaya çalıştığımda sürekli olarak parmağım yanlışlıkla "çıkış" butonuna değiyor ve programdan çıkış yapıyorum. Bu halledilebilir mi?

Sözlük içinde gezerken, telefondaki fiziksel geri tuşuna bastığımda, beni bir önceki gezdiğim sayfaya aktarmıyor. Sizin uygulamanızda geri tuşu olmadığı için de bir türlü önceki sayfaya gidemiyorum. O şeffaf kısımlara, ileri ve geri tuşu ekleyerek bu sorun çözülebilir mi acaba?

Teşekkürler önerileriniz için, programın iyileşmesi için önemli bunlar. Öncelikle telefondaki geri tuşu özelliği çalışıyor olması lazım bir daha deneyebilir misiniz ? Aşağıdaki menuye gelirsek, o kısım zaten pek içime sinmemişti biraz küçültmeyi düşünüyorum orayı umarım sorununuzu çözer. 1 saat sonra hazır olur diye düşünüyorum yeni güncelleştirme. İyi günler.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Teşekkürler deneyeceğim

Bar_Fedaisi

Üye
Teşekkürler önerileriniz için, programın iyileşmesi için önemli bunlar. Öncelikle telefondaki geri tuşu özelliği çalışıyor olması lazım bir daha deneyebilir misiniz ? Aşağıdaki menuye gelirsek, o kısım zaten pek içime sinmemişti biraz küçültmeyi düşünüyorum orayı umarım sorununuzu çözer. 1 saat sonra hazır olur diye düşünüyorum yeni güncelleştirme. İyi günler.

Güncelleme gelmiş, yükledim şimdi. Aşağıdaki şeffaf menüyü açılır kapanır yapmanız, sekmeye tıklayamama problemini tamamen halletmiş. Geri tuşu olayı da şu an sorunsuz çalışıyor. Çok teşekkürler.

tanyyy

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: carew89
carew89

carew89

Üye
  • Beğen
Tepkiler: tanyyy
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
incinin sitesi varmı ?

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
İnci sözlük için de olsa guzel olur

tanyyy

Üye
    Konu Sahibi
Inci'de eklendi. Birisi ilk mesajdaki resimleri "resimleri aç" butonuna alırsa sevinirim beceremedim :haha:

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
İncinin sitesi varmı

Son düzenleme:
PureFood

PureFood

Üye
Hocam eline sağlık, ancak ekşideki alttaki menünün şeffaf olması çok anlamsız, arka plan gri olduğu için şeffaflıktan dolayı hiçbir şey göremiyorum. Aslında duzeltilse güzel olur. Bir de açılışta Windows Phone logosu yerine ekşi sozluk logosu falan koysan ? Ya da ekşi sozluk Windows Phone uygulamadına hoş geldiniz tarzı bir şeyler de olabilir.