Windows 8 Ekran kartı ALGILAMAMA sorunu !!!

Sponsorlu Bağlantılar

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Ekran kartı ALGILAMAMA sorunu !!!
Arkadaşlar pc ye (Dell İnspiron N4050) windows 7 yüklüydü ben windows 8 kurdum. Netten bütün driverleri indirdim kurdum (ekran karı dahil). Yalnız bi sorun oluştu. Bu sorun pc nin ekran kartını algılamamasıdır. Bu sorunu nasıl çözeceğimi anlamadım. Ati Radeon un menüsünden ekran kartını manuel olarak ayarlarsam ekran kartı çalışıyor bu sefer de şarj aletini çıkarırsam ekran yanıp sönerek diğer ekran kartına ( tümleşik olan intel hd3000'e) geçiyor. Eğer Ati radeon menüsünden otomatik geçiş dersem hiç bir türlü Ati radeon ekran kartını kullanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Ekran kartı modeli: Ati radeon hd 6470 1 GB
İşlemci: İ5 2430M 2.40 Ghz
Ram: 4 GB DDR3

TurboCall

TurboCall

Üye
windows 8 detaylı kullanım yapmasamda windows 7 de karşılaştığım ve sistemin en dibine kadar girsem dahi çözemediğim bir sorun ekran kartı driveri algılanıyor ama ekran kartı kapatıp açınca sisteminiz kritik hata ile karşılaştı ve xxxx yani ekran kartı driveri devre dışı bırakıldı diyor.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Arkadaşlar pc ye (Dell İnspiron N4050) windows 7 yüklüydü ben windows 8 kurdum. Netten bütün driverleri indirdim kurdum (ekran karı dahil). Yalnız bi sorun oluştu. Bu sorun pc nin ekran kartını algılamamasıdır. Bu sorunu nasıl çözeceğimi anlamadım. Ati Radeon un menüsünden ekran kartını manuel olarak ayarlarsam ekran kartı çalışıyor bu sefer de şarj aletini çıkarırsam ekran yanıp sönerek diğer ekran kartına ( tümleşik olan intel hd3000'e) geçiyor. Eğer Ati radeon menüsünden otomatik geçiş dersem hiç bir türlü Ati radeon ekran kartını kullanmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
Ekran kartı modeli: Ati radeon hd 6470 1 GB
İşlemci: İ5 2430M 2.40 Ghz
Ram: 4 GB DDR3
tasarruf için ekran kartını kapatıyor olabilir. pili "yüksek performans" moduna aldığında çözüleceğine inanıyorum

bilo45

bilo45

Üye
    Konu Sahibi
denedim kardeşim onuda olmuyor ama neyse artık windows 7 ye geri döndüm sorunu tamamen ortadan kaldırdım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt