b.k
Üye
İphone şarj süreleriniz neler bu konu altinda toplanalim
Herkes iphone şarj süresini paylaşsın kimin ne kadar gidiyor bakalim sarj performansi icin onerisi olanların önerilerini alalım. İlk önce ben baslıyım telefonum iphone 5 wifi normal kullanimda sarj surem bu bu hale getire bilmek icin cok ugrastim duzenli sarjdan sonra şarj problemi ortadan kalktı, %1 olana kadar kullaniyorum sonra yuzde yuz dolana kadar hic ellemiyorum ve dolunca yine bi 10 dakika cekmiyorum sarjdan bu sekilde gidiyor şarjı. 2 hafta hep boyle yaptim ve sarj surem bu sekilde oldu tabi arada ince ayarlarda yaptik, Ekran parlaklığım normal şekilde ayarladım ve otomatikte kullanıyorum genellikle, Bu ekran bildirimlerinizde çoğu gereksiz bence, ben sadece bildirimini almak istediğim ve yenilenmesini istediğim iki uygulamayı açık bıraktım, konum servisim kapalı durumda sürekli, ihtiyacım pek olmuyor ihtiyacım olan durumlarda 1 dakikalık iş açması, genel olarak pek oyun oynamıyorum, genelde telefon görüşmesi ve internet için kullanıyorum telefonu, ve sıklıkla home tuşuna ikikere basınca açık olan uygulamaları kapatıyorum, ve kesinlikle tamamen bitmeden şarja takmıyorum ilk zamanlar 8 saati görmüyordu beklemede azdı ama bu şekilde düzenli şarj telefonum çok çok rahat çıkartıyor günü, iş yerinde olduğum için wifi kullanıyorum işten çıktıktan sonra yaklaşık 2 saat filan 3g ile kullanıyorum. Ve otomatik saat yenilemeyi kapattım o şarj yiyor, aklıma geldikçe yazıcam sizlerde paylaşın nasıl bir yol izliyorsunuz bakalım yararlanalım. Teşekkürler
Son düzenleme: