Adı ne işlemin?Dedıgınız yerden kapattım pc kapandı suan
mesela benAynen yükle Windows 8.1 uptade 1 kafan rahat olsun xpde kasan makineyi canlandırdıgına şahit oldum diyorum yayükle drıver sorunun olmazsa hiç bi sorunun olacağını sanmıyorum
xp format attım ağırdı bilgisayar. win7 geçtim turbo takmış gibi oldu 8e geçtim jet motoru takmışın gibi oldu bide +1gb ram olsa fıstık gibi olcakaradaki fark bu işte. sen para veripte hızlanıyosun biz bir formata hızlanıyozbenim hâla XP pc gayette güzel, yükseltin işlemcinizi , ram'inizi sizinde turbo olsun .p

XP sürümlü computerin içindekileri bende silsem elbette süper turbo olur![]()
formattan sonra birşey yüklenmemiş hali bu bende...mesela benxp format attım ağırdı bilgisayar. win7 geçtim turbo takmış gibi oldu 8e geçtim jet motoru takmışın gibi oldu bide +1gb ram olsa fıstık gibi olcak

Vurus gırmıştı ondan olmuştuFormata hiç gerek yok. iki sebep var %100 olmasına 1.si işlemci fanın tozlanmıştır onu temizlemelisin 2.si büyük bi ihtimalle virüs bulaşmıştır 'Malwarebytes anti-malware' programının fu ll sürümünü netten bulup indir Tüm sistemi tarattır... eğer oda olmuyorsa C diskin'de program files'a bulaşır bu virüsler Görev yöneticisinden %100 çalışan uygulamanın ismine bakıp işlemini sonlandırıp program files'dan komple sil pc ye reset at