Pc yabaşladı nasıl hızlanır

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Dedıgınız yerden kapattım pc kapandı suan

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Pc nin isletim sisteminin bir parçası olan islemi sonlandirmis olabilirsin.islemcin ne bu arada ???

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Ugraşa ugraşa yaptım yavaşlatan programı kaldırdım pc cpu 30 ile 40 arası oldu

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
hangi programmış ???

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Det exe mı neydi

• Beğen

yusuf1998x

Üye
bir kaç virüs programı dene. Ama en sağlıklısı format atmak

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Format attım voktan suan canlı yayındayım

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yavaşlamışsa yazılımsaldır konu yazılım bölümüne taşındı !

Advanced System Care yükle temizlik yap

• Beğen
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
win 8.1 pro ... win7 hantal... bır win7 fanı olarak soyluyorun

ozakin70

ozakin70

Üye
Aynen yükle Windows 8.1 uptade 1 kafan rahat olsun xpde kasan makineyi canlandırdıgına şahit oldum diyorum ya;) yükle drıver sorunun olmazsa hiç bi sorunun olacağını sanmıyorum

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Aynen yükle Windows 8.1 uptade 1 kafan rahat olsun xpde kasan makineyi canlandırdıgına şahit oldum diyorum ya;) yükle drıver sorunun olmazsa hiç bi sorunun olacağını sanmıyorum
mesela ben :D xp format attım ağırdı bilgisayar. win7 geçtim turbo takmış gibi oldu 8e geçtim jet motoru takmışın gibi oldu bide +1gb ram olsa fıstık gibi olcak

cyborg78

cyborg78

Üye
benim hâla XP pc gayette güzel, yükseltin işlemcinizi , ram'inizi sizinde turbo olsun .p

exp_l0it

exp_l0it

Üye
cyborg78

cyborg78

Üye
XP sürümlü computerin içindekileri bende silsem elbette süper turbo olur :halay3:

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Auslogics BoostSpeed

Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Formata hiç gerek yok. iki sebep var %100 olmasına 1.si işlemci fanın tozlanmıştır onu temizlemelisin 2.si büyük bi ihtimalle virüs bulaşmıştır 'Malwarebytes anti-malware' programının full sürümünü netten bulup indir Tüm sistemi tarattır... eğer oda olmuyorsa C diskin'de program files'a bulaşır bu virüsler Görev yöneticisinden %100 çalışan uygulamanın ismine bakıp işlemini sonlandırıp program files'dan komple sil pc ye reset at

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Formata hiç gerek yok. iki sebep var %100 olmasına 1.si işlemci fanın tozlanmıştır onu temizlemelisin 2.si büyük bi ihtimalle virüs bulaşmıştır 'Malwarebytes anti-malware' programının fu ll sürümünü netten bulup indir Tüm sistemi tarattır... eğer oda olmuyorsa C diskin'de program files'a bulaşır bu virüsler Görev yöneticisinden %100 çalışan uygulamanın ismine bakıp işlemini sonlandırıp program files'dan komple sil pc ye reset at
Vurus gırmıştı ondan olmuştu

• Beğen
Tepkiler: Desaparecido9454

Üst Alt