sen bana vurarken iyiydi :( Aynen Çok İyidi , ama senin vurman seyircileri ağlattı :züü:
NEXUS Üye muhammed4949' Alıntı: sen bana vurarken iyiydi Genişletmek için tıkla ... Aynen Çok İyidi , ama senin vurman seyircileri ağlattı
muhammed4949' Alıntı: sen bana vurarken iyiydi Genişletmek için tıkla ... Aynen Çok İyidi , ama senin vurman seyircileri ağlattı
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Aynen Çok İyidi , ama senin vurman seyircileri ağlattı Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: Tirbiyisiz Yap Yap Özür Dile Genişletmek için tıkla ... büyüğün o senin biraz daha saygı
.NeXuS.' Alıntı: Tirbiyisiz Yap Yap Özür Dile Genişletmek için tıkla ... büyüğün o senin biraz daha saygı
NEXUS Üye muhammed4949' Alıntı: büyüğün o senin biraz daha saygı Genişletmek için tıkla ... doğru 80 yaşındadır en az
muhammed4949' Alıntı: büyüğün o senin biraz daha saygı Genişletmek için tıkla ... doğru 80 yaşındadır en az
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: doğru 80 yaşındadır en az Genişletmek için tıkla ... ben ciddiydim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap İhtiyar007' Alıntı: Banlanmış Genişletmek için tıkla ... kim banlandı
İhtiyar007 Üye Konu Sahibi muhammed4949' Alıntı: kim banlandı Genişletmek için tıkla ... Neksusun rütbe demin banlı gözüküyordu o yüzden yazdım.
muhammed4949' Alıntı: kim banlandı Genişletmek için tıkla ... Neksusun rütbe demin banlı gözüküyordu o yüzden yazdım.
NEXUS Üye İhtiyar007' Alıntı: Neksusun rütbe demin banlı gözüküyordu o yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla ... az önce banlandım heralde uyarı alırken sistem otomatikten banlandı neden uyarı aldım onuda anlamış değilim birde süresiz uyarı 10 puan
İhtiyar007' Alıntı: Neksusun rütbe demin banlı gözüküyordu o yüzden yazdım. Genişletmek için tıkla ... az önce banlandım heralde uyarı alırken sistem otomatikten banlandı neden uyarı aldım onuda anlamış değilim birde süresiz uyarı 10 puan
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap .NeXuS.' Alıntı: az önce banlandım heralde uyarı alırken sistem otomatikten banlandı neden uyarı aldım onuda anlamış değilim birde süresiz uyarı 10 puan Genişletmek için tıkla ... adminlere sor
.NeXuS.' Alıntı: az önce banlandım heralde uyarı alırken sistem otomatikten banlandı neden uyarı aldım onuda anlamış değilim birde süresiz uyarı 10 puan Genişletmek için tıkla ... adminlere sor