Clash of Clans (HACK)

Sponsorlu Bağlantılar

brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
Clash of Clans (HACK)
Beyler Hileli Clash Of Clans Linki Verirmisiniz Çoğunu denedim çalışmıyor eğer öğretirseniz gamecihle de yaparım cihaz rootlu cm9

fuko08

fuko08

Üye
Clash of clans hakkında bilgim yok ama game guardian gamecihten çok daha iyi. Hemde ücretsiz.

smh60

smh60

Üye
Clash of clans hilesi yoktur

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Clash of Clans'ta olur mu bilmem ama;
Total Conquest diye bi oyun var bilmem bilir misin aynı clash of clans gibi.
Karşılaşmadan sonra(başka bir oyuncuya saldırdıktan sonra) savaş özetinin yazdığı bölümdeki kazandığım altın ve yiyecek miktarını cheat engine ile aratıp miktarı yükseltip depolarımı doldurabiliyorum,
Aynı mantığı gamecih vb. programlar ile clash of clans üzerinde denersen belki işe yarayabilir, ama oyunun zevki kalmaz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Ben çok denedim adamlar sağlam önlem almış

• Beğen
Tepkiler: Cagataydag
Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Ben çok denedim adamlar sağlam önlem almış
Evet clash of clans'ta oyun açığı bulmak imkansız sanırım hile programları da işe yaramıyo, oyunu güzel kılan yanı da bu :)

• Beğen
Tepkiler: smh60
brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
Evet clash of clans'ta oyun açığı bulmak imkansız sanırım hile programları da işe yaramıyo, oyunu güzel kılan yanı da bu :)
ben hız hilesi yapıyordum da 30 sn de bir atıyor o kötü :D

brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
bluestacks la deniyim belki çalışır cheat engine :D

brkvegrk

brkvegrk

Üye
    Konu Sahibi
Calismadi ztn neyse kilit pls :)

pnshr38

Üye
öncelikle en iyi hile uygulaması gamekiller ikinci olarak bu tarz oyunlarda bu kodları kısa süreliğine değiştirebiliyosunuz çünkü siz aslında telefonunuza kaydolmuş olan veriyi değiştiriyosunuz ve online oyun olduğu için sistem sizin telefondaki verilerle online veritabanındaki verilerle eşleşmediğini farkettiği anda sizi oyundan atıyor .. Aynı mantık online poker oyunlarında da geçerli mesela texas holdem poker 3 oyununda rahat hile yapıyon bu yöntemle ama bi pokerist de yapamıyosun kodu dahi bulamıyosun çünkü pokerist de bütün veriyi internetten alıyosun ( uzun lafın kısası evet adamlar sağlam önlem almış)