Symbian için var mı ki Maalesef :no:
somurtukk Üye The Nightmare' Alıntı: Kurupelit atakum taraflarını bilirim Genişletmek için tıkla ... Vayy atakum hee ben bafra tarafında yım.
The Nightmare' Alıntı: Kurupelit atakum taraflarını bilirim Genişletmek için tıkla ... Vayy atakum hee ben bafra tarafında yım.
İhtiyar007 Üye mürteza16' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gereksiz yere alıntı yapmasak nasıl olur?
mürteza16 Üye somurtukk' Alıntı: Vayy atakum hee ben bafra tarafında yım. Genişletmek için tıkla ... Heryerine gittim.
somurtukk' Alıntı: Vayy atakum hee ben bafra tarafında yım. Genişletmek için tıkla ... Heryerine gittim.
mürteza16 Üye İhtiyar007' Alıntı: Gereksiz yere alıntı yapmasak nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... Gereksiz diilki
İhtiyar007' Alıntı: Gereksiz yere alıntı yapmasak nasıl olur? Genişletmek için tıkla ... Gereksiz diilki
Enpatsu Shakugan Üye somurtukk' Alıntı: Vayy atakum hee ben bafra tarafında yım. Genişletmek için tıkla ... Anne tarafı hep orda kışları gidiyoruz çok güzel bir şehir
somurtukk' Alıntı: Vayy atakum hee ben bafra tarafında yım. Genişletmek için tıkla ... Anne tarafı hep orda kışları gidiyoruz çok güzel bir şehir
mürteza16 Üye somurtukk' Alıntı: Ben kime cvp verdigi mi karistrdim iyi mi Genişletmek için tıkla ...
İhtiyar007 Üye somurtukk' Alıntı: Ben kime cvp verdigi mi karistrdim iyi mi Genişletmek için tıkla ... Samsun spor
somurtukk Üye The Nightmare' Alıntı: Anne tarafı hep orda kışları gidiyoruz çok güzel bir şehir Genişletmek için tıkla ... Güzel secim ama yazları da bekleriz denizimiz bir başka güzel izle izle doyamiyo insan
The Nightmare' Alıntı: Anne tarafı hep orda kışları gidiyoruz çok güzel bir şehir Genişletmek için tıkla ... Güzel secim ama yazları da bekleriz denizimiz bir başka güzel izle izle doyamiyo insan