Strateji bir oyun arıyorum maden buluyorduk çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

aserin87

Üye
    Konu Sahibi
bir oyun arıyorum maden buluyorduk çok acil yardım
merhaba arkadaşlar bir oyun oynamıştım çok eskiden böyle aşağıya doğru kazıyorduk zümrütler elmaslar felan buluyorduk çok aşağıda kalınca yukarı çıkıyorduk oksijen için bir aletle dalıyorduk aşağıya arkadaşlar lütfen bilen varsa ismini yazabilirmi şimdiden teşekkürler

arkadaşlar oyunu bulduk adı aqua driller özellikle HackerMet arkadaşımıza ve yardımcı olan diğer tüm arkadaşlara teşekkürler :)

Son düzenleme:

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Minecraft mı ?Ha symbianmış pardon

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Minecraft dicem fakat değil symbian için yok öyle bişey

aserin87

Üye
    Konu Sahibi
Minecraft mı ?Ha symbianmış pardon

Minecraft dicem fakat değil symbian için yok öyle bişey
arkadaşlar sağolun cevaplarınız için ancak eminim symbian değilde javaydı ancak symbianlardada çalışır minecraftdan daha basit 2 boyutlu böyle aletimiz vardı aşağı dalıyorduk oksijen bitiyordu tekrar en tepeye cıkıyorduk aşağı doğru kazdığımız yerden aletimizi geliştiriyorduk motorunu felan daha iyi kazıyordu eminim arkadaşlar nokia telefonda oynamıştım adını unuttum :(

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
arkadaşlar sağolun cevaplarınız için ancak eminim symbian değilde javaydı ancak symbianlardada çalışır minecraftdan daha basit 2 boyutlu böyle aletimiz vardı aşağı dalıyorduk oksijen bitiyordu tekrar en tepeye cıkıyorduk aşağı doğru kazdığımız yerden aletimizi geliştiriyorduk motorunu felan daha iyi kazıyordu eminim arkadaşlar nokia telefonda oynamıştım adını unuttum :(
O oyunu bulursan bana da haber ver, bayılırım öyle oyunlara :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap

Oyun böyle bişey mi dostum :)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
İnternette Symbian S^3 Strategy Games diye aratsana bulursun belki

aserin87

Üye
    Konu Sahibi

Oyun böyle bişey mi dostum :)
yok hocam bu değil daha çok hatırlamaya başlıyorum denizin dibine dalıyorduk deniz altı gibi birşeyle zümrüt felan bulunca çok sevinirdik hatta bir detay daha dümdüz kazardık aşağıya doğru sağa sola gitmeden sonra oksijen azalınca skill gibi birşey vardı dümdüz yukarıya hızlıca çıkardı oksijen tankını felan geliştirebiliyorduk

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
yok hocam bu değil daha çok hatırlamaya başlıyorum denizin dibine dalıyorduk deniz altı gibi birşeyle zümrüt felan bulunca çok sevinirdik hatta bir detay daha dümdüz kazardık aşağıya doğru sağa sola gitmeden sonra oksijen azalınca skill gibi birşey vardı dümdüz yukarıya hızlıca çıkardı oksijen tankını felan geliştirebiliyorduk
Ha gayret bulacan :)
Pc için olanını indiriyorum 15mb :)
Minecraftın 2D si :)

• Beğen
Tepkiler: -Empat-
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
oyun digital choletanın ismi dilimin ucunda aklıma gelmiyor symbiandayken oynamıştım :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
California Gold Rush mı ?

• Beğen
Tepkiler: -Empat- ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
California Gold Rush buldum :Dayın üyesi cevabı benden önce vermiş :D

• Beğen
Tepkiler: -Empat- ve Silinen Üye 1145465