mustafanar53
Üye
Ben hangi birinize romu kullanacaksiniz dedim emekten bahsediliyor benim verdigim emek degil mi ben kimseyi kotulemedim varsayimlarla simdi hata vermiyorsa ilerde verecek mantigina karsi cikiyorum ben zaten kullaniyorum ve menmun oldugum icin paylastim bu kadar ve telefonumda 74 tane uygulama var daha bu durduruldu su durduruldu hatasi almadim ama daha once kullandigim romlarda cm9 cm11 de kina gelmistiYa bakin birde diyorsunuz ki bu romda ram 392 hatasi var niye kimse 392 yapmiyor vs onu ben bilemem madridii yapmis ve demis 720p calismiyor ve baska hatasida yok su ana kadar karsilasmadim. Sorunuz bu gibi telefinun pili sistemi 2.3.6 gore yapildi niye android 4 kullaniyorsun o zamanKusura bakma ama boş Konuşuosun.Burda kimse sana karşı terbiyesini bozmadı ama sen İnsana cahil diye hakaret ediyorsun.
O cahilse sen bence mağrada yaşıosun.
Bu sitedeki wonder kullanıcıların Bir şeyi ögrenmek isteğinde ilk Sordugu kişilerden biridir cahil dediğin kişi.
Bu rom cm10.2 'den gelio sana göre stabilse sen kullan , insanları neden kullanmaya zorluosun.
geliştiricisi bt hatası var diosa vardır , yok demendeki ısrar at gözlüğüdür. Çıkar!!
Ayrıca telefonda 392 gibi bir ram olaması seni düşündürmüyor mu.
yav bu kadar ram yükseltebilirsa (herşey çalışırken) Bu kadar ram derleyen insan neden hala en fazla 362 de ye kadar çıkabiliyor? demekki var sorunu .
mariddii 'yi kötülemiyorm ama biryerlerdek kıptığı belli.
ayrıca xp vista karılaştırması yaparsan
vista kesinlikle cm10.2 dir
xp : cm9
ama cm11 windows 7 dir.
Şuan Windows kullanıcılarık %70 kadarının tercih etttiği sistem.