KayraBey
Üye
KayrabeyBugün biraz ortam gerilir gibi oldu ya kusura bakma sakın
Yok nick falan mı değiştirdin acaba çıkaramadım da genelde tanıyorum herkesi![]()
Tahir
Dede

Ben son zamanlarda biraz asabi oldum asıl sen benim kusuruma bakma

KayrabeyBugün biraz ortam gerilir gibi oldu ya kusura bakma sakın
Yok nick falan mı değiştirdin acaba çıkaramadım da genelde tanıyorum herkesi![]()

Dünür?????Sinirden elim ayağım titriyo laaaaaan
Tamam şimdi hatırladım yok yok abi olur mu öyle şey her fikire saygımız var önemli olan kalp kırmamakKayrabey
Tahir
Dede
Ben son zamanlarda biraz asabi oldum asıl sen benim kusuruma bakma![]()

Bilgisayarı arkadaşa vermiştim anasını bellemiş virüs doldurmuş şimdi pc komple gitti içindeki dosyalar da gitti. beynine beynine vurasım var şu saatte yurttan gidipDünür?????
Adres ver bana yeter dünür... Senin önünde mutlu mesut geçireceğin uzun yıllar var... Elini kana bulama...Bilgisayarı arkadaşa vermiştim anasını bellemiş virüs doldurmuş şimdi pc komple gitti içindeki dosyalar da gitti. beynine beynine vurasım var şu saatte yurttan gidip

Yes ay duTamam şimdi hatırladım yok yok abi olur mu öyle şey her fikire saygımız var önemli olan kalp kırmamak![]()

bunun dönüşü yok burdan öte gitmiyo pcAdres ver bana yeter dünür... Senin önünde mutlu mesut geçireceğin uzun yıllar var... Elini kana bulama...
Kurtaramaz mısın dosyaları?
Hadi dostum yaparsın sen bunu. Bitir işini lanet olsunBeyin bedava yaaa galiba kurtarcam sistemi dur helee![]()

Vallahi hiç gülesin yoktu abi yaHadi dostum yaparsın sen bunu. Bitir işini lanet olsun![]()

Ama arkadaşın bunun cezasını çekmeliVallahi hiç gülesin yoktu abi ya![]()
![]()
Verdim küsküyü anadınmıı![]()
azu:
O kaçacak yer arasın zaten ciddiyim fena dalış planlarım varAma arkadaşın bunun cezasını çekmeliazu:
![]()

Serbest dalış mı?O kaçacak yer arasın zaten ciddiyim fena dalış planlarım var![]()

Free style. Ama kombinasyon sol direk sağ kroşe sol direk sağ aparkatSerbest dalış mı?![]()

Çok farklı bir stilin varFree style. Ama kombinasyon sol direk sağ kroşe sol direk sağ aparkat![]()

Senin stil nasılÇok farklı bir stilin var![]()

Benimki düz. Okuyup bırakıyorum. O sonradan yamuluyor kendi kendineSenin stil nasıl![]()

Ben sevmedim o sistemi benim stil manuel yamultmalıni seninki otomatikBenimki düz. Okuyup bırakıyorum. O sonradan yamuluyor kendi kendine![]()

Aynen öyleBen sevmedim o sistemi benim stil manuel yamultmalıni seninki otomatik![]()