Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Root olmadan gamecih vb kullanma
Sponsorlu Bağlantılar
lokolok
Üye
Konu Sahibi
Root olmadan gamecih vb kullanma
Arkadaşlar root etmeden gamecih gibi programlar kullanabiliyomuyuz eğer bi yolu varsa söylermisiniz
FeC!
Üye
Malesef
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
alihan86
Üye
Kardeşim Rootsuz Olmaz Bide, Rootdan nie bu kadar korkuyosunuz ya garanti falan götürmüyor.
biri tutturmuş root garanti götürür die, herkes öyle devam ediyor. 5 dk lik bi işlem yapcaksın ve özgürsün.
rootlu garantiye yolladım yapıldı geldi
said1453
Üye
Guzel kardesim samsungu aradim sordum rootlu olursa kapsam disi olur dedi
erenduru
Üye
Yaa bende istiyorum çünkü pcem bozuk root yapacak bi program verin o zaman ya bende gamecih falan kullanmak istiyorum pcsiz nasil root atilir lutfen söyleyin
Kardeşim Rootsuz Olmaz Bide, Rootdan nie bu kadar korkuyosunuz ya garanti falan götürmüyor.
biri tutturmuş root garanti götürür die, herkes öyle devam ediyor. 5 dk lik bi işlem yapcaksın ve özgürsün.
rootlu garantiye yolladım yapıldı geldi
yanlış bilgi vermeyin root garantiden çıkarmaz bootloader kilidini açmak garantiden çıkarır ve şu an çoğu cihazın çoğu sürümüne bootloader kilidini açmadan root atmak mümkün
"Rootsuz android şoförsuz arabaya benzer şoför olmazsa o araba ne işe yarar"
yanlış bilgi vermeyin root garantiden çıkarmaz bootloader kilidini açmak garantiden çıkarır ve şu an çoğu cihazın çoğu sürümüne bootloader kilidini açmadan root atmak mümkün
"Rootsuz android şoförsuz arabaya benzer şoför olmazsa o araba ne işe yarar"
Kardeş sallamıyorm bak 3-4 kişi tanıyorm rootlu garantiye gönderen tamir edilip geri alan zamanında baya soruşturdum ben bu mevzuyu root atmadan önceyine de siz bilirsiniz tabi ister root atın ister atmayın karar sizin