Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaTelefonu PCde mikrofon olarak kullanma
Sponsorlu Bağlantılar
hasaneness
Üye
Konu Sahibi
Telefonu PCde mikrofon olarak kullanma
Başlıkta da belirttiğim gibi birkaç program denedim ama nafile telefonumdaki mikrofonu bluethoot yada wifi yoluyla bilgisayarımda kullanmam için programa ihtiyacım var.
kfahaa
Üye
malesef yok galiba
hasaneness
Üye
Konu Sahibi
Çok lazım bu haftasınu
turkishield
Üye
o günde birisi televizyonu tablete bağlayacam tebletide telefona bağlayacam yani telefonu kumanda gibi kullanmak istiyorum demişti yahu kardeşim elinizde ki sadece telefon olaya şu açıdan bi bakabilseniz televizyonun kumandası ne güne duruyoda o kadar işlemle uğraşıyon neyse senin dediğin işte yaş kardeşim yine de kolay gelsin çok lazımsa bi mikrofon 10 15 lira telefonla uğraştığına değmez söyleyim
o günde birisi televizyonu tablete bağlayacam tebletide telefona bağlayacam yani telefonu kumanda gibi kullanmak istiyorum demişti yahu kardeşim elinizde ki sadece telefon olaya şu açıdan bi bakabilseniz televizyonun kumandası ne güne duruyoda o kadar işlemle uğraşıyon neyse senin dediğin işte yaş kardeşim yine de kolay gelsin çok lazımsa bi mikrofon 10 15 lira telefonla uğraştığına değmez söyleyim