Uygulama Telefonu PCde mikrofon olarak kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu PCde mikrofon olarak kullanma
Başlıkta da belirttiğim gibi birkaç program denedim ama nafile telefonumdaki mikrofonu bluethoot yada wifi yoluyla bilgisayarımda kullanmam için programa ihtiyacım var.

kfahaa

kfahaa

Üye
malesef yok galiba

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Çok lazım bu haftasınu :(

turkishield

turkishield

Üye
o günde birisi televizyonu tablete bağlayacam tebletide telefona bağlayacam yani telefonu kumanda gibi kullanmak istiyorum demişti :) yahu kardeşim elinizde ki sadece telefon olaya şu açıdan bi bakabilseniz :) televizyonun kumandası ne güne duruyoda o kadar işlemle uğraşıyon :) neyse senin dediğin işte yaş kardeşim yine de kolay gelsin :) çok lazımsa bi mikrofon 10 15 lira telefonla uğraştığına değmez söyleyim :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
o günde birisi televizyonu tablete bağlayacam tebletide telefona bağlayacam yani telefonu kumanda gibi kullanmak istiyorum demişti :) yahu kardeşim elinizde ki sadece telefon olaya şu açıdan bi bakabilseniz :) televizyonun kumandası ne güne duruyoda o kadar işlemle uğraşıyon :) neyse senin dediğin işte yaş kardeşim yine de kolay gelsin :) çok lazımsa bi mikrofon 10 15 lira telefonla uğraştığına değmez söyleyim :)
elimdekininde imkan var ise gerisi israf olur ayrıca zaten bende biliyorum 5 liraya kulaklık farkındaysan ben kullanıcam siz değil...

askci74

askci74

Üye
banda lazım mikrofon cızırtısı sorunu yaşıyorum belki böyle yaşamam. Bi program buldum dün gece ama işe yaramadı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt