çok yerinde bi cevap oldu.bunun haricinde banlanacak bişey yapmamışlardır heralde.Son zamanlarda olanlardan bahsediyorsaniz,bazi uyelerin kendi istedi banlanmayi. Son mesajlarinda o istegini belirtenler oldu
Çekinenler? Kendi banlanmayi isteyip,erol'a soyledi qapr. Bilmem neydi uye,ismini tam soyleyememin sebebi ezbere bilmiyorumKim mesela o banlı olan ama bizim sebebini söylemeye çekindiğimiz arkadaşlar ?![]()

Yok arkadaş söylemekten çekinmeyin demiş ya onun için söyledim onu.Çekinenler? Kendi banlanmayi isteyip,erol'a soyledi qapr. Bilmem neydi uye,ismini tam soyleyememin sebebi ezbere bilmiyorum
Kendi istegiyle uzaklasti vardi bir ara kisisel banlanma mesajinda onlari gordugumde oldu ama konuyu genel olarak ele alirsak zaten sorun cikmadigi surece kimseye birsey yapmazlar. Hatta hep denilir zaten sizde bilirsiniz,baska cagre bulunmazsa en son olarak banlanilir. Yani olabildigince sansini zorlamalari lazim ki o olsun. Hos zaten oyle birsey almak guzel degil. Zamaninda benimde basima geldi ama onlari tatmadan zaten dikkatli olmaz insan. İlk olarak surelik ban verilir uyeyi uyarmak icin dahada halen konuda duruyorsa sinirsiz olani en son cozumdur. Aslinda onu almayip yerinde rahat dursa sitenin kiymetini daha iyi anliyacak tabi bu aralar normal bir sekilde. Ben gunde 5-10 uyenin banlandigi zamanlari bilirim o zamanlar cok kisi oldugundan idare etmet bile cok zor oluyorduSiz bu ban atma olayını yanlış anlamışsınız sanırım.Hiçbir yönetici keyfi bir şekilde kimseye ban atamaz.Mutlaka bir kural ihlali vardır yada banlanmayı kendileri istemişlerdir.Yani kimse ben şu üyeye uyuz oldum,istemiyorum diyemez.Bu forumun her üyesi bizim için çok değerli.Kimse kimseye karşı tavır almaz yani rahat olun.Ben bir hata yapayım anında ben de ban yerim.Ve böyle olması da gerekir.Demek istediğim bu yasaklama işini yöneticinin keyfi işi sanmayın![]()
Aslinda yaptigi dogru birsey,cunku butun ozeli buraya yansitmak guzel olmuyorYok arkadaş söylemekten çekinmeyin demiş ya onun için söyledim onu.

Evet dediğin gibi,ban en son çaredir.Üye hiçbir şekilde uyarılmasına rağmen düzelmiyorsa,yada bana ban atın diye ısrar ediyorsa atılır.Ve emin olun ban olayını biz de sevmiyoruz ama burada düzeni sağlamak zorundayız.O yüzden kimsenin bir taraf olmasına gerek yok.Maxicep olarak büyük bir aileyiz ve burada yardımlaşmak için varız.Birbirimizi kırmadan güzel güzel yardımcı olmaya bakalım.İyi geceler dilerim.Kendi istegiyle uzaklasti vardi bir ara kisisel banlanma mesajinda onlari gordugumde oldu ama konuyu genel olarak ele alirsak zaten sorun cikmadigi surece kimseye birsey yapmazlar. Hatta hep denilir zaten sizde bilirsiniz,baska cagre bulunmazsa en son olarak banlanilir. Yani olabildigince sansini zorlamalari lazim ki o olsun. Hos zaten oyle birsey almak guzel degil. Zamaninda benimde basima geldi ama onlari tatmadan zaten dikkatli olmaz insan. İlk olarak surelik ban verilir uyeyi uyarmak icin dahada halen konuda duruyorsa sinirsiz olani en son cozumdur. Aslinda onu almayip yerinde rahat dursa sitenin kiymetini daha iyi anliyacak tabi bu aralar normal bir sekilde. Ben gunde 5-10 uyenin banlandigi zamanlari bilirim o zamanlar cok kisi oldugundan idare etmet bile cok zor oluyordu
Bu sitede en tehlikeli yer cep telefonu ve geneldir,eger ortada bir cep telefonu karsilastirma konusuysa o da 1. Olarak bu olayda basi ceker. Bir uye x der diyeri z ceptelefonu der,oylelikle konu tartismaya doner. O yuzden cokta o bolumlerde bazi konularda asiri yorumlar tavsiye etmem sonrasinda birsey olabiliyor. Eski uyelere gelincede,uyari alan uyelerde var senelerce dursada online hep olsada tek uyari almayanlarda var bu sadece o kisinin kendisiyle ilgilidir ama tutupta uyari aldi iste bu soyle falan denilmez. Kimsenin hakkinda bu hos degildir. Oyle birsey basina gelmis olsa bile eski zamanlar onemli degildir asil olan sonrasidirilginç olan sizler eski üyeler eski arkadaşlarsınız.aklıma gelen bizim göremediğimiz yerlerde sert tartışmalar mı yapıyosunuz ? bu yüzden mi ?
Bakın dediğim gibi buradaki herkes arkadaş,abi,kardeş.Ve şu da bir gerçek ki kavgalar aile arasında bile oluyor.Yani demek istediğim insanların sinirine hakim olamadığı anlar olabilir.Ama bu bizim arkadaşlığımızı vs etkilemez.Yani forum dışında da arkadaşım olan bir sürü kişi var.Demek istediğim arkadaşımız olması hiçbir şey ifade etmiyor.Eğer suçluysa o da cezasını çekmeli.Düşünün sizi hiç tanımıyorum bir hata yaptınız ve ceza verdim.Aynı hatayı yakın bir arkadaşım da yaptı ama onu görmezden geldim.Sizce de adaletsiz olmaz mıydı ?ilginç olan sizler eski üyeler eski arkadaşlarsınız.aklıma gelen bizim göremediğimiz yerlerde sert tartışmalar mı yapıyosunuz ? bu yüzden mi ?neyse iyi geceler..
Rica ederiz o sizin iyiliginizaslında bu şekilde bi amaç yok.sadece dikkat etmemizi gerektiren + bi konu varmıdır diye şey etmiştimiyi insanlarsınız hepiniz sağolun

Erol'un kulaklarini cinlaticam ama bu konuda onun cok dogru buldugum sozu vardiBakın dediğim gibi buradaki herkes arkadaş,abi,kardeş.Ve şu da bir gerçek ki kavgalar aile arasında bile oluyor.Yani demek istediğim insanların sinirine hakim olamadığı anlar olabilir.Ama bu bizim arkadaşlığımızı vs etkilemez.Yani forum dışında da arkadaşım olan bir sürü kişi var.Demek istediğim arkadaşımız olması hiçbir şey ifade etmiyor.Eğer suçluysa o da cezasını çekmeli.Düşünün sizi hiç tanımıyorum bir hata yaptınız ve ceza verdim.Aynı hatayı yakın bir arkadaşım da yaptı ama onu görmezden geldim.Sizce de adaletsiz olmaz mıydı ?
Derdi ki zamanin da ben bile uyari aldim zaten guzel olanda budur,karsisinda ki bir insana acik olmak her zaman guzeldir