Telefon 40 dk yağmurda kaldi :(

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Telefon 40 dk yağmurda kaldi :(
Bugün okulda telefonu sarja taktim pencere kenari mermerin ustune koydum. Bi tane akilli pencereyi acmis Bursadan varsa havasini bilir tam da firtina gibi bisey 1 ders boyunca telefonun uzerine :( telefonu tenefuste gorur gormez her seyini soktum kuruladim calisiyor fakat orta tusuma su kaçmış pirincemi tutsam ki :(
Şans yok bizde

• Beğen
Tepkiler: -Emre

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Ben olsam 1 gün açmazdm onu
Sakın saç kurutma makinesiyle kurutma :D
Bi sprey var onu sıkp güneş ile kurutman gerekirdi ama

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Pirinçe göm.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam 1 gün açmazdm onu
Sakın saç kurutma makinesiyle kurutma :D
Bi sprey var onu sıkp güneş ile kurutman gerekirdi ama
Calisiyo herseyi ön hoparlorde de sıkınto yok sadece orta tus gec algiliyo zor basiyo

UpOneTR

UpOneTR

Üye
  • Beğen

MaxipmaN

Üye
ilerde oksitlenmeden dolayı tuşta temassızlık gibi durumlar olabilir

• Beğen
Tepkiler: İnternettin HOCA ve UpOneTR
hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
@Sukut-u Hayal @İhtiyar007 @MaxipmaN cok saolun

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve UpOneTR
-Emre

-Emre

Üye
Pirince bırak gecmezse garantiye ver yapıyorlar :ehe

kfahaa

kfahaa

Üye
pirinçten çıkardıktan sonra hala düzgün değilse garantiye ver temizlesinler yoksa dert olur başına :bilmem:

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim geçmiş olsun garantin varsa garantiye ver eğer yoksa pirince koy düzelmezse tanıdık bi telefoncuda temizlettir oksitlenme olmuştur.

• Beğen
HeroMR

HeroMR

Üye
Kapalı bir kabın içine pirinç doldur, bataryayı çıkarıp telefonu ve bataryayı kapa koy ve kabı hava almayacak bir şekilde kapa. Min. 24 saat kalsın o kapta bir sorun kalmaz.

hasaneness

hasaneness

Üye
    Konu Sahibi
Kapalı bir kabın içine pirinç doldur, bataryayı çıkarıp telefonu ve bataryayı kapa koy ve kabı hava almayacak bir şekilde kapa. Min. 24 saat kalsın o kapta bir sorun kalmaz.
Eyw cok saol herkese de tesekkur ederim garantim aralik 12 de bitiyor o konuda sıkıntı yok

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim düzelmezse hemen götür servise sakın ihmal etme bak saliselik bir gecikme olsa bile göz ardı etme

Takipçi Satın Al

Üst Alt