safaru
Üye
Xperia X8 Boot Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Xperia X8 E15i serisi telefon kullanmaktayım.
Telefonuma daha önce xrecovery kurarak rom atmıştım.
xRecovery v0.1 dosyasında bulunan 3 tane dosyayı telefonun system/bin klasörü içine kopyalayarak kurmuştum.
Romu bir süre kullandıktan sonra romdaki sorunlardan dolayı değiştirmeye karar verdim.
Şuradaki rom yazılımını
Yaptığım adımlar şu şekildeydi:
1-Wipe data/factory reset
2-Wipe cache partion
3.Advanced>Wipe dalvik cache,Wipe battery stats
4.Mount>Format system(Hatanın kaynağı burası sanırım)
4.Now instal Rom>instal Zip from SD Card
Evet arkadaşlar en son sd karttan rom yükleme işlemini yaptım ancak,telefonu yeniden başlattığımda sony ericcson yazısında kalıyor,romdaki hatadan mıdır bilmem rom bende çalışmadı.
Telefonumun recovery mode kısmına erişemiyorum,
Üstte recovery kurulumunu yaparken system/bin klasörüne kopyalayarak yağtığımı anlatmıştım.
Ancak rom atarken yaptığım format system bu dosyaları kaldırmış olmalı(öyle düşünüyorum).
Telefon böyleyken sony yazısındayken bilgisayara bağlıyorum,bilgisayarda telefonu görüyor(pc companionda) ancak flashtool programını açtığımda telefonu birtürlü tanıtamıyorum,benim sorunumu giderenler flashtool kullanarak halletmişler.
Ancak flashtoolda şundan bahsediliyor:
Geri tuşuna basın ve bekleyin,sonra usb kablou ile bilgisayara bağlayın
Geri tuşuna basıyorum ve bir süre sonra kabloyu takıyorum ancak flashtool programından telefona erişemiyorum.
Biraz uzun oldu arkadaşlar herkesten özür dilerim,bu sorunumu çözebilecek arkadaşlar varmı yada daha önce bu şekilde bir sorun yaşayan?
Xperia X8 E15i serisi telefon kullanmaktayım.
Telefonuma daha önce xrecovery kurarak rom atmıştım.
xRecovery v0.1 dosyasında bulunan 3 tane dosyayı telefonun system/bin klasörü içine kopyalayarak kurmuştum.
Romu bir süre kullandıktan sonra romdaki sorunlardan dolayı değiştirmeye karar verdim.
Şuradaki rom yazılımını
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurmak istedim.Yaptığım adımlar şu şekildeydi:
1-Wipe data/factory reset
2-Wipe cache partion
3.Advanced>Wipe dalvik cache,Wipe battery stats
4.Mount>Format system(Hatanın kaynağı burası sanırım)
4.Now instal Rom>instal Zip from SD Card
Evet arkadaşlar en son sd karttan rom yükleme işlemini yaptım ancak,telefonu yeniden başlattığımda sony ericcson yazısında kalıyor,romdaki hatadan mıdır bilmem rom bende çalışmadı.
Telefonumun recovery mode kısmına erişemiyorum,
Üstte recovery kurulumunu yaparken system/bin klasörüne kopyalayarak yağtığımı anlatmıştım.
Ancak rom atarken yaptığım format system bu dosyaları kaldırmış olmalı(öyle düşünüyorum).
Telefon böyleyken sony yazısındayken bilgisayara bağlıyorum,bilgisayarda telefonu görüyor(pc companionda) ancak flashtool programını açtığımda telefonu birtürlü tanıtamıyorum,benim sorunumu giderenler flashtool kullanarak halletmişler.
Ancak flashtoolda şundan bahsediliyor:
Geri tuşuna basın ve bekleyin,sonra usb kablou ile bilgisayara bağlayın
Geri tuşuna basıyorum ve bir süre sonra kabloyu takıyorum ancak flashtool programından telefona erişemiyorum.
Biraz uzun oldu arkadaşlar herkesten özür dilerim,bu sorunumu çözebilecek arkadaşlar varmı yada daha önce bu şekilde bir sorun yaşayan?