Hellboy®
Üye
Sok Sok Sok Sonunda buda oldu cepte Half-life (java)
Evet arkadaslar cepte Half life degısık turde bolumler ama oyunun bı kotu yonu Counter-strike tarzında hazırlanmıs Terrorıst wın falan dıo ama zaten cok olaganustu bısey beklemeyın Half-life cok kapsamlı bır oyun anca bu kadarı cebe yansıtılabılmıs Bunada Sükür emege saygı dıyelım hersey e ragmen guzel bı oyun ..
Hellboy123 farkıyla
Tavsiye ederim..
e mail yazan yere [email protected] sıfre 10442711
Musberat adlı uye lınkın vıruslu oldugunu ıddda etmıs arklar dosya kesınlıkle vıruslu deıldır zaten rarda bıle degıl dırek jar dosyasını upload ettım bazı Anti-virus prog. tel iceriklerini virus olarak algılo ındıren ark dan rıca lutfen ındırp vırus tar. gecrn kesnlıkle vırus yok ben emınım aksını ıdda eden da bana ozel msj yazsın konuyu konusalım !!!
Hellboy123 farkıyla
Tavsiye ederim..
e mail yazan yere [email protected] sıfre 10442711
Musberat adlı uye lınkın vıruslu oldugunu ıddda etmıs arklar dosya kesınlıkle vıruslu deıldır zaten rarda bıle degıl dırek jar dosyasını upload ettım bazı Anti-virus prog. tel iceriklerini virus olarak algılo ındıren ark dan rıca lutfen ındırp vırus tar. gecrn kesnlıkle vırus yok ben emınım aksını ıdda eden da bana ozel msj yazsın konuyu konusalım !!!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

emege saygi gosterelim lutfen
hehhee saol guzel paylasim