Tavsiye Yeni ios kullanıcısı

Sponsorlu Bağlantılar

hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
Yeni ios kullanıcısı
Arkadaşlar merhaba 6 aydır wp telefon kullanıyordum ve dün itibari ile ios platformuna geçtim, wp'nin gelmek bilmeyen uygulamaları ve yetersiz uygulamalarından sonra ios bana ilaç gibi geldi bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum valla, ios tam anlamıyla ihtiyaçlarıma cevap veren bir platform oldu, hem de bir gün içerisinde inanılmaz artılarını gördüm iyi ki ios'a geçmişim.

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeş bende 1 hafta içerisinde iphone 5 almayı düşünüyorum telefon ekranı küçükmü yetiyomu sana uzunmu birde

frk uzn

frk uzn

Üye
Arkadaşlar merhaba 6 aydır wp telefon kullanıyordum ve dün itibari ile ios platformuna geçtim, wp'nin gelmek bilmeyen uygulamaları ve yetersiz uygulamalarından sonra ios bana ilaç gibi geldi bu zamana kadar telefon kullanmıyormuşum valla, ios tam anlamıyla ihtiyaçlarıma cevap veren bir platform oldu, hem de bir gün içerisinde inanılmaz artılarını gördüm iyi ki ios'a geçmişim.
+1 hayirli olsun gule gule kullanin
Forumda 25pp veya tongbu programiyla ücretli olan oyun uygulamalari ucretsiz atabilirsiniz.

İtunes zor ve karisik geliyorsa itoolsa bi göz atin.

oznkrts

oznkrts

Üye
Hayırlı olsun bende 6 yı bekliyorum tavsiyem hiç bi zaman jb le felan uğraşma zaten paralı uygulamaların çogunuda haftada bir bedava veriyorlar

hasiim__

hasiim__

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş bende 1 hafta içerisinde iphone 5 almayı düşünüyorum telefon ekranı küçükmü yetiyomu sana uzunmu birde

yoo boyutu bence gayet iyi hiç düşünmeden al derim
Hayırlı olsun bende 6 yı bekliyorum tavsiyem hiç bi zaman jb le felan uğraşma zaten paralı uygulamaların çogunuda haftada bir bedava veriyorlar

peki haberimiz nasıl olacak ücretli uygulamalar ücretsiz olduğunda ?

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Saol bende alıcam işte de ekran boyutu sorun olur diye korkuyordum

oznkrts

oznkrts

Üye
yoo boyutu bence gayet iyi hiç düşünmeden al derim

peki haberimiz nasıl olacak ücretli uygulamalar ücretsiz olduğunda ?
Haftanın uygulaması diye bi bölüm var app store de orada pahalı uygulamalardan biri 7 günlüğüne ücretsiz oluyor günün uygulamasını indirirsenizde her gün 24 saatligine daha uygun uygulamalar ücretsiz oluyor

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Bence 6 yı bekle hem pil hem ekran hemde işlemci olarak bayağı iyi olacak
Kardeşim şu an elimde telefon yok o yüzden acele ediyrum ama iphone 5 alsamda bişe değişmez fazla

oznkrts

oznkrts

Üye
5c nin mavisi çok güzel 5 gercekten sorunlu bi telefon 4s daha iyi

frk uzn

frk uzn

Üye
Araştırırım onu bi iyice saol yinede
İkinci elmi alcaksiniz 0 mi iki secenekte sıkıntılı iphone 5 icin...
İstanbulda oturuyorum ikinci el olarak duzgun cihaz yok ya kasa ezilip cizilmis ya orta tus bozuk ya kilit tusu bozuk( tabi hepsi boyle olcak diye bisey yok ben aradigimda bulamadim )
Sifiri ise cok pahali 1.800 hatta bazi teknoloji marketlerde 1900 -2000 yani 5s fiyati
Sizin icin iphone 6 yi beklemek iyi olur cikinca 5 s ler ucuzlar onu alirsiniz veya ikinci el temiz garantili 5s arayin

oznkrts

oznkrts

Üye
İkinci elmi alcaksiniz 0 mi iki secenekte sıkıntılı iphone 5 icin...
İstanbulda oturuyorum ikinci el olarak duzgun cihaz yok ya kasa ezilip cizilmis ya orta tus bozuk ya kilit tusu bozuk( tabi hepsi boyle olcak diye bisey yok ben aradigimda bulamadim )
Sifiri ise cok pahali 1.800 hatta bazi teknoloji marketlerde 1900 -2000 yani 5s fiyati
Sizin icin iphone 6 yi beklemek iyi olur cikinca 5 s ler ucuzlar onu alirsiniz veya ikinci el temiz garantili 5s arayin
Bu arada tuşu bozuk olan 5 leri geri çagırdılar ücretsiz onarılacak

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Aslında 5 s de bir tercih olur 5s bakıyım araştırıyım biraz iyi bulursam hemen alıcam

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
oznkrts

oznkrts

Üye
Git tablet al kardeş. Telefon bu ekran büyük olmayacak tabi ki. iPhone 6 gidip note 3 ekranı gibi olursa bir sürü kullanıcı kaybedecektir.
İ6 4,7 iphone airin 5,5 olması planlanıyor 4,7 bence ideal kaybetmekten çok kazanır küçük sevenler için zaten 5s var

Takipçi Satın Al

Üst Alt