Yardım Mavi ekran sorunu windows 8.1

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

bLnmz

bLnmz

Üye
O zaman da pc siz kalacağım :s chepsetinde ki problemi ben düzeltemez miyim ?
Chipsette driver cakismasi varsa soledigim yontem ile cozersin. Ama donanimsalsa cozemezsin. Pcnin marka ve modeli nedir?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Chipsette driver cakismasi varsa soledigim yontem ile cozersin. Ama donanimsalsa cozemezsin. Pcnin marka ve modeli nedir?
Modeli budur hocam..

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki ile yükleme yapmayı dener misin?
Yükleldim hocam. bu ne işe yarıyor ?
Buradaki ile yükleme yapmayı dener misin?
Tarattığım da şöyle birşey çıktı. bu driverler eksik olan driverler mi acaba ?

bLnmz

bLnmz

Üye
Yükleldim hocam. bu ne işe yarıyor ?
Tarattığım da şöyle birşey çıktı. bu driverler eksik olan driverler mi acaba ?
O program MSI firmasinin driver yukleme ve guncelleme programi. Asagidan toplam yuklemeye tikla. Toplam yuklemefe sorun yasarsan eger tek tek kur
Intel infyi atlama sakin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
O program MSI firmasinin driver yukleme ve guncelleme programi. Asagidan toplam yuklemeye tikla. Toplam yuklemefe sorun yasarsan eger tek tek kur
Intel infyi atlama sakin.
Evet kurdum. saedce o norton internet sercuratiyi kurmadım.. şimdilik sorun yok. bir kaç gün kullanayım inşAllah birşey olmaz

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
Evet bende onu dedim sadexe uzun yoldan :ehe sorun yazılımsalsa verdiğim programla cozerdin ama donanımsal ise garantiye gönder

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Evet bende onu dedim sadexe uzun yoldan :ehe sorun yazılımsalsa verdiğim programla cozerdin ama donanımsal ise garantiye gönder
Driverleri yükledim. bakalım işe yarayacak mı. birkez daha mavi ekran verirse direk servise göndereceğim -. zaten fanından ses geliyor

bLnmz

bLnmz

Üye
Driverleri yükledim. bakalım işe yarayacak mı. birkez daha mavi ekran verirse direk servise göndereceğim -. zaten fanından ses geliyor
Fanindan ses geliyorsa ayrica gonder. Kirik olabilir. Islemciyi yeteri kadar sogutamadigi icinde mavi ekran veriyor olabilir kardesim.

• Beğen
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Fanindan ses geliyorsa ayrica gonder. Kirik olabilir. Islemciyi yeteri kadar sogutamadigi icinde mavi ekran veriyor olabilir kardesim.
Dediğiniz olabilir. dediğim gibi bir gün daha kullanayım hatayı vermezse sorun çözülmüş olur. daha sonra ayrıyeten gönderirim fan içinAynı hatayı az önce tekrar yaptı... karar verdim göndereceğim servise.. peki gönderdiğim de ne diyeceğim ? Chipssette sorun var mı diyeceğim ?

bLnmz

bLnmz

Üye
Dediğiniz olabilir. dediğim gibi bir gün daha kullanayım hatayı vermezse sorun çözülmüş olur. daha sonra ayrıyeten gönderirim fan içinAynı hatayı az önce tekrar yaptı... karar verdim göndereceğim servise.. peki gönderdiğim de ne diyeceğim ? Chipssette sorun var mı diyeceğim ?
Mavi ekran verip kpaniyor de. Detayli test yaparlar ;)

• Beğen

Üst Alt