Hakketten ya şu google translatenin düzeltilmesi lazım.Uzak dogu gibiydi arada japonca-cince gibi birseyler yazardi cunku google translate taş devrinden kaldigindan cevirmede cok alakasiz yerlere gidiyordu. Uyeler guluncede gaza gelip kendi dilinden konu acardi![]()
Bir laf vardı neydi o bozacının şaidi şıracı mıydı neydi.satıcı güvenilirdir ben kefilim kolayca alışveriş yapabilirsiniz![]()

Bir dahakine yine bekleriz,iyi alisverislersatıcı güvenilirdir ben kefilim kolayca alışveriş yapabilirsiniz![]()
Google translate Türkce-Türkce ceviri yapsa onda bile yanlis cevirecek kapasite varHakketten ya şu google translatenin düzeltilmesi lazım.
Bir laf vardı neydi o bozacının şaidi şıracı mıydı neydi.![]()

Doğru cümleyi bozuyor.Bir dahakine yine bekleriz,iyi alisverisler
Google translate Türkce-Türkce ceviri yapsa onda bile yanlis cevirecek kapasite var![]()

Bir gun thai dilinde biriyle konusuyim dedim google translte kullanarak ama konustuguma pisman oldum zaten o dili de anlamak 0 gibi birsey sanki birisi karalamista dil olmus gibi usenmemis bos vaktinde uretmisDoğru cümleyi bozuyor.![]()

Alfabeyi bulan kişi alkolikmiş sanırsam.Bir gun thai dilinde biriyle konusuyim dedim google translte kullanarak ama konustuguma pisman oldum zaten o dili de anlamak 0 gibi birsey sanki birisi karalamista dil olmus gibi usenmemis bos vaktinde uretmis![]()

Takipçi havuzuna işemişler