Maxicep takipçi arttırma damping!

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
satıcı güvenilirdir ben kefilim kolayca alışveriş yapabilirsiniz :D

• Beğen
Tepkiler: maxirabit

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Uzak dogu gibiydi arada japonca-cince gibi birseyler yazardi cunku google translate taş devrinden kaldigindan cevirmede cok alakasiz yerlere gidiyordu. Uyeler guluncede gaza gelip kendi dilinden konu acardi:D
Hakketten ya şu google translatenin düzeltilmesi lazım. :ehe
satıcı güvenilirdir ben kefilim kolayca alışveriş yapabilirsiniz :D
Bir laf vardı neydi o bozacının şaidi şıracı mıydı neydi. :ehe

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Doğru cümleyi bozuyor. :ehe
Bir gun thai dilinde biriyle konusuyim dedim google translte kullanarak ama konustuguma pisman oldum zaten o dili de anlamak 0 gibi birsey sanki birisi karalamista dil olmus gibi usenmemis bos vaktinde uretmis:D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Bir gun thai dilinde biriyle konusuyim dedim google translte kullanarak ama konustuguma pisman oldum zaten o dili de anlamak 0 gibi birsey sanki birisi karalamista dil olmus gibi usenmemis bos vaktinde uretmis:D
Alfabeyi bulan kişi alkolikmiş sanırsam. :ehe

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
İngiliceze yada almancada bilmeyen birisi bile olsa tahmin yaratma durumu olur ama is endenoz ya thai vs gibi dillere geldimi tahmin yurutme olanagi 0 oluyor:D bir gun hic unutmam italyanin birisi bana kufur etmisti ama cok sonradan anladim dili bilmedigimden:D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Sen türklerle anlaşmayı geçtin de birde uluslararası sohbet etmeye mi kalktın. :hmmm :ehe

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Yabanci dil mevzunu insandan zaten olsa olsa boyle olaylar olur:D Aslinda su da bir gercek eger siz ana dilinize ek bir dil ogrendiyseniz bir 3.-4. Dil daha kolay ogreniliyor:D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
olsun ben Türkçe ile yetinirim. :ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
    Konu Sahibi
Ne facebook var nede twitter bende sosyal medya anlayisi bu site:D

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye