Duyuru maxicep Canlı Karosunu Denediniz mi?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maxicep Canlı Karosunu Denediniz mi?

Maxicep.com ana sayfasını canlı karolarınız üzerinden takip edebilirsiniz.

Microsoft’un son güncellemelerle Windows Phone 8.1 ve Windows 8.1′e getirdiği bir çok yenilikler oldu. Bizler de bu yenilikleri daha iyi deneyimler yaşayabilmeniz için zaman zaman sizlerle madde madde paylaştık. Bu yeniliklerden biri de web sitelerini canlı karo olarak atayabilmeydi.

Windows Phone 8.1 ve Windows 8.1 ile gelen yenliklerden tam anlamıyla yararlanabilmeniz için maxicepde gerekli düzenlemeleri yapmaya devam ediyor. Maxicep.com portal ana sayfası Windows Phone 8.1 ve Windows 8.1 için gelen bu yeni özelliğe tam uyumlu hale getirildi.

Maxicep portal ana sayfasına girince siteyi başlat ekranınıza canlı olarak atayarak başlat ekranınızda sitemizde yayınlanan haber başlıkları güncel olarak görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn ve beats

beats

beats

Üye
Tatmak için bir tane aldım hakkınızı helal edin... :) Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: PureFood

ErenMSC

Üye
Bakalım :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
denedik şık durdu ve büyük tile boyutunuda getirmenizi bekliyorum. kolay gelsin

PureFood

PureFood

Üye
Vaay, oluru var. Beğendim.

lost68

lost68

Üye
Güzel ama gerekliydi.

SLH.55

SLH.55

Üye
Güzel :)

saynesim

saynesim

Üye
Süper

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denedik şık durdu ve büyük tile boyutunuda getirmenizi bekliyorum. kolay gelsin
arkadaşımızın da açıkladığı üzere bizden kaynaklanan bir durum değil. Ama masaüstüne geniş tile desteği olması lazım.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arkadaşımızın da açıkladığı üzere bizden kaynaklanan bir durum değil. Ama masaüstüne geniş tile desteği olması lazım.
maalesef yok, ie nin kendisi evet var ama sık kullanılanlardan falan ekleyince yok abi.

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Şık durdu :tşk:

Mesaj Kendiliginden Gönderildi;

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Programı şeffaf yapma gibi bir çalışma var mı abi?Yani arka plan resmini onun üzerindede görmek, gri kalmasından iyidir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Programı şeffaf yapma gibi bir çalışma var mı abi?Yani arka plan resmini onun üzerindede görmek, gri kalmasından iyidir
arkaplana bakıcaz ama bu bir program değil. Microsoft'tan aldığımız bir kodu siteye tanımlayarak gerçekleşiyor. Yani çok fazla seçenek yok.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Windows 8.1'de nasıl kullanacağız?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güzelmiş :D

Üst Alt