Tavsiye evkurdan LG G2 32GB almak...

Sponsorlu Bağlantılar

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
evkurdan LG G2 32GB almak...
arkadaslar bir hafta once 10 taksitli olarak 1900 liraya lg g2 icin evkura basvurdum ancak sonradan fiyati indirime gitti 1750 oldu ( 10 * 175 ) bende yarin gidip iptal edip yeniden basvurmayi dusunuyordum ki hepsi burada adli sitede 1360 lira pesin fiyati arada 400 lira oynuyo ancak 1 haftalik kampanyaya girmis , nakit olarak alamayacagim gibi kredi karti da mevcut degil nasil yapsam sasirdim evkurun da indirim yapmasini mi beklesek yosa g3 ciksin onu mu alayim beynim durdu acikcasi 32 gb olandan bahsediyorum bu arada degerli tavsiyeleriniz icin simdiden tesekkurler

I.neXus.I

Üye
G3'e bütçen yetecekse bekle,eli kulağında.

kemiksesi

kemiksesi

Üye
    Konu Sahibi
haziran diyorlar ama dostum

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
aç bir kredi kartı fiyat yüksek çünkü

turgutilbars

turgutilbars

Üye
Bence lg ya da sanmsung almayın. Ben 32 gb aldım 60 uygulamadan sonra tekler gibi olmaya başladı.

messevim

messevim

Üye
Bence lg ya da sanmsung almayın. Ben 32 gb aldım 60 uygulamadan sonra tekler gibi olmaya başladı.
Bende G2 var. Sadece 748 MB boş hafızası kalmış... Diğer tüm alanı uygulama kaplıyor.. Birkez bile teklemedi... Yanlış bilgi vermeyelim!

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR ve canko13
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence o fiyatlar G2 için yüksek.

Teknoloji marketlerden almanı tavsiye ederim.

jailbroken

jailbroken

Üye
Kaziklanmayin, cebine o parayi koyup gidip alin telefonu. Evkura bulasmayin 1 gun geciktir arıyolar adami aldigim gune tukureyim

• Beğen
Tepkiler: canko13
canko13

canko13

Üye
Ev kur dan uzak durun..kazıkçı. .

The SLayeR

The SLayeR

Üye
Bncede evkur dan uzak dur bimeks e falan bak uygun oluyor bzen veyada kampanyalari bkle gttigidiyorda kampanya vardi hrlde

Takipçi Satın Al

Üst Alt