Herkese abi:D Sağolasın kardeşim aynı işte takılıyorum :)
Nextman Emekli Yönetici 0MG90' Alıntı: Herkese abi Genişletmek için tıkla ... Sağolasın kardeşim aynı işte takılıyorum
İhtiyar007 Üye Nextman' Alıntı: Selamun aleyküm gençlik Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam Nasılsın abi?
Nextman Emekli Yönetici İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sen nasılsın
İhtiyar007' Alıntı: Aleyküm selam Nasılsın abi? Genişletmek için tıkla ... İyiyim kardeşim sen nasılsın
İhtiyar007 Üye Nextman' Alıntı: İyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ben de iyiyim Seni hiç buralarda göremiyorduk
Nextman' Alıntı: İyiyim kardeşim sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Çok şükür ben de iyiyim Seni hiç buralarda göremiyorduk
mürteza16 Üye maxirabit' Alıntı: Saat 6 da kim aticak son mesaji acaba Genişletmek için tıkla ... Ben
Nextman Emekli Yönetici İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür ben de iyiyim Seni hiç buralarda göremiyorduk Genişletmek için tıkla ... Yoo yazarım ara sıra Sana. Denk gelmemiş
İhtiyar007' Alıntı: Çok şükür ben de iyiyim Seni hiç buralarda göremiyorduk Genişletmek için tıkla ... Yoo yazarım ara sıra Sana. Denk gelmemiş
0MG90 Üye Nextman' Alıntı: Yoo yazarım ara sıra Sana. Denk gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Admin yazısı iyi duruyordu abi sende alışmıştık
Nextman' Alıntı: Yoo yazarım ara sıra Sana. Denk gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Admin yazısı iyi duruyordu abi sende alışmıştık
İhtiyar007 Üye Nextman' Alıntı: Yoo yazarım ara sıra Sana. Denk gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır göremiyorum diyelim İş güç çocuk çoluk nasıl?
Nextman' Alıntı: Yoo yazarım ara sıra Sana. Denk gelmemiş Genişletmek için tıkla ... Uzun zamandır göremiyorum diyelim İş güç çocuk çoluk nasıl?
Nextman Emekli Yönetici İhtiyar007' Alıntı: Uzun zamandır göremiyorum diyelim İş güç çocuk çoluk nasıl? Genişletmek için tıkla ... Hepsi iyiler ellerinden öperler
İhtiyar007' Alıntı: Uzun zamandır göremiyorum diyelim İş güç çocuk çoluk nasıl? Genişletmek için tıkla ... Hepsi iyiler ellerinden öperler
Nextman Emekli Yönetici 0MG90' Alıntı: Admin yazısı iyi duruyordu abi sende alışmıştık Genişletmek için tıkla ... Sorun değil rütbe bu gelir geçer dostluk kalıcı olsun kardeşim
0MG90' Alıntı: Admin yazısı iyi duruyordu abi sende alışmıştık Genişletmek için tıkla ... Sorun değil rütbe bu gelir geçer dostluk kalıcı olsun kardeşim
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Bakalım, bende "cezalı" nasıl duracak. Genişletmek için tıkla ... Ne iş?
Invoke Üye Bekliyoruz, sistem çok yavaş ya. Ben olsam 50 kere banlamıştım. Beni admin yapın, kendi işimi kendim yaparım. Söz bir tek kendimi banlayacağım.
Bekliyoruz, sistem çok yavaş ya. Ben olsam 50 kere banlamıştım. Beni admin yapın, kendi işimi kendim yaparım. Söz bir tek kendimi banlayacağım.
Invoke Üye Nextman' Alıntı: Neyse bana müsade gençler size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, abi. Kendine iyi bak. İhtiyar007' Alıntı: Ne iş? Genişletmek için tıkla ... Değişiklik iyidir.
Nextman' Alıntı: Neyse bana müsade gençler size iyi sohbetler Genişletmek için tıkla ... İyi geceler, abi. Kendine iyi bak. İhtiyar007' Alıntı: Ne iş? Genişletmek için tıkla ... Değişiklik iyidir.