Bedava 250 mb...Gskemal226

Sponsorlu Bağlantılar

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Bedava 250 mb...Gskemal226
Arkadaslar bilirsiniz coknet yazip 2222 yolluyunca dakikani alip dakikan kadar net paketi oluyor...

Gncturkcelliler bu kampanya gencturkcele gecerli ve dakikaniz yoksa bile Buyuk harflerle COKNET ==>2222 yolluyoruz ve gelen msjda ses paketiniz olmadigi icin bu kampanyadan yararlanamiyorsunuz diyor... ama bosverin onu msj geldkten snra 15-20 dk snra msk glck 250 mb cevirilmistir diye 1 ay gule gule kullanin diye msj glck arkadaslar...

Gule gule kullanin Gskemal226(Bascavus).

Begen tsk et devami gelsin

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: fgbvhjk ve hasaneness

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
ses paketin kadar internet kampanyasına katılmak için aylık ses paketlerinden birini alman gerekiyor diyor

hasaneness

hasaneness

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: gskemal226
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Hali hazırda kullandığınız bir ses paketiniz var ise ses paketiniz kadar data/internet paketi veriyor kampanya :(

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
1 saat oldu gelmedi

relax.tr

relax.tr

Üye
oluyo arkadaş dakikaw olmadığı halde oldu bakın Hemen geldi 2dk olmadı

• Beğen
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Relax.tr nin dedigi gibi oluyor arkadaslar

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
bende olmadı

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
Gencturkcelliler.icin kardes

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
bende genç turkcellliyim

hasaneness

hasaneness

Üye
Bana yarin 24.59 akadar 100 mb geldi

maxirabit

maxirabit

Üye
@gskemal226 olmuyor diyenler zaten sana göre yalan söylüyor herhalde,hali hazir da bir ses paketi yoksa bedava internet paketi alamazsin sen nasil beceriyorsun? Olmayan birsey sana gore nasil oluyor? Sende paket vardir ondan oluyordur,digerlerin de paket olmasada olucak sanma. Hem bu konunun aynisi zaten forumda var,konu kapanabilir.Ekleme; tarife ve detaylarini daha iyi inceleyip konulari oyle paylasirsan seviniriz,kulaktan dolma bilgiyle bu tur konular gereksiz.
Konu zaten var;Dakikan kadar internet - MaxiCep

• Beğen
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
@maxirabit hasanenes 100 mb kazanmis 5 tane arkadasim ve kuzenim 250 mb kazandi ben vermiyorum bu interneti turkcelle yolluyunca o da sana dakikan olmasada veriyo ner paketini ve bir daha ltf duzgun konusalim benim actigim konular %80 ni dogrudur kendimin sahsen denedigim konulardir buda denedim ve 2 sabit konum olmustu kiminle konustuguna dikkat et ve gereksiz bir konu olsa yoneticiler tarafindan siliniyor veya yorum diger.uye arkadaslarimiz soyluyor ve.bende kaldiriyorum

Gskemal226

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
@gskemal226 olmuyor diyenler zaten sana göre yalan söylüyor herhalde,hali hazir da bir ses paketi yoksa bedava internet paketi alamazsin sen nasil beceriyorsun? Olmayan birsey sana gore nasil oluyor? Sende paket vardir ondan oluyordur,digerlerin de paket olmasada olucak sanma. Hem bu konunun aynisi zaten forumda var,konu kapanabilir.Ekleme; tarife ve detaylarini daha iyi inceleyip konulari oyle paylasirsan seviniriz,kulaktan dolma bilgiyle bu tur konular gereksiz.
Konu zaten var;Dakikan kadar internet - MaxiCep

Mevcut konuları kontrol ederek açalım lütfen :locke2: ;Dakikan kadar internet - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
    Konu Sahibi
sayın admin (reşwan) o konuyu gordum dedigini benden once acmislarnoyle bir konu ama orda acan arkadasimiz diyorki kac dakikan varsa o kadar internet geliyor diyor ...
Ama ben diyorumki dakikan olmasada 250 mb kazaniliyor diye konu actim o konu farkli bu konu farkli ltf mantikli olun arkadaslarimin veya relax.tr nin dakikasi olmadigi halde 250 mbgeliyor....

Gskemal226

hasaneness

hasaneness

Üye
sayın admin (reşwan) o konuyu gordum dedigini benden once acmislarnoyle bir konu ama orda acan arkadasimiz diyorki kac dakikan varsa o kadar internet geliyor diyor ...
Ama ben diyorumki dakikan olmasada 250 mb kazaniliyor diye konu actim o konu farkli bu konu farkli ltf mantikli olun arkadaslarimin veya relax.tr nin dakikasi olmadigi halde 250 mbgeliyor....

Gskemal226
Benimde dakikam yoktu 100 mb geldi bu gece bitecek

Meteormta

Üye
1 dakika içinde oldu, teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: 2527504
Takipçi Satın Al

Üst Alt