------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

yavuz580

yavuz580

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar s5 türkiyede şatışa girdimi acaba birde bende s4 var onunla takas yapsam s5le üstüne ne kadar isterler acaba ve tavsiye edermisiniziniz s5gcememi teşekkürler hayırlı günler.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
selamun aleyküm arkadaşlar s5 türkiyede şatışa girdimi acaba birde bende s4 var onunla takas yapsam s5le üstüne ne kadar isterler acaba ve tavsiye edermisiniziniz s5gcememi teşekkürler hayırlı günler.

s5le kimseyi s4u takazlamaz bence :D

• Beğen
Tepkiler: yavuz580 ve The Shadow
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşlar Bir Sorunum Var Kilit Ekranındaki Sağa Sola Kayan Widget Ekranındaki Müzik Çalar Widgetını Yanlışlıkla Kaldırdım Nasıl Tekrar Eklerim Seçeneklerde Ekle Var Ama Müzik Çalar Yok Dikkatli Okuyun Yazdığımı Sormayın Ne Nerde Diye

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yok hocam takas derken tabiki üstüne para verecem onu demek istedim ben yani arasında fark varmı s4 verip üstüne para verip almaya degermi demek istedim :D

donanımsal olarak gram fark yok. benim demek istediğim siz üzerine para ekleyip s4ile s5i takaslamak isterseniz karşı taraf s4 ü almaz bence

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
donanımsal olarak gram fark yok. benim demek istediğim siz üzerine para ekleyip s4ile s5i takaslamak isterseniz karşı taraf s4 ü almaz bence
S5 in donanım ı pek fark yok mu :zuhaha: s5 snapdragon bi kere exynos değil ayrıca grafik kartı s5 in daha iyi

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
S5 in donanım ı pek fark yok mu :zuhaha: s5 snapdragon bi kere exynos değil ayrıca grafik kartı s5 in daha iyi

snapdragon x4 islemcili olan modeli. türkiyedeki s4 i9500 ile ayni hiza sahip. grafik kartı iyi olabilir ancak donanımsal olarak neredeyse fark yok. Yazılımsal olarak ise yeni bir arayüz birkaç akıllı program

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
snapdragon x4 islemcili olan modeli. türkiyedeki s4 i9500 ile ayni hiza sahip. grafik kartı iyi olabilir ancak donanımsal olarak neredeyse fark yok. Yazılımsal olarak ise yeni bir arayüz birkaç akıllı program
snapdragon 801 bi kere yanlış görmüşsün vaya link ver bizde bakalım

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
snapdragon 801 bi kere yanlış görmüşsün vaya link ver bizde bakalım

ha 800 ha 801 ne fark eder arada 1 rakam fark var ve s5 ile s4un ilk çıkış tarihindeki fiyatlari aynı yazılım hariç herseyi ayni neredeyse s4 kullanan birisi s5e gecmez diye düşünüyorum çünkü samsung 4.3de knox ile herkesin gozunden yeterince düştü bence

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ha 800 ha 801 ne fark eder arada 1 rakam fark var ve s5 ile s4un ilk çıkış tarihindeki fiyatlari aynı yazılım hariç herseyi ayni neredeyse s4 kullanan birisi s5e gecmez diye düşünüyorum çünkü samsung 4.3de knox ile herkesin gozunden yeterince düştü bence
vayy seni exynos u sevdiğini ilk defa görüyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
vayy seni exynos u sevdiğini ilk defa görüyorum

ne sacmaliyorsun exynous nerden geldi şimdi ben burda s5 ile s4 arasında ciddi farklar olmadığını soylemye çalışıyorum detaylara takılma fiyat olarak aynı seviyeye gelecek yakinda s5 ile s4

bela55

bela55

Üye
S.a telefonla evimdeki wifi ye giriş yapıyodum bu son 2 gündür evdeki wifi ye baglanmıyor kaydedildi diyor öyle kalıyor bir türlü evimdeki wifi ye baglanmıyor ama başka wifi aglalırna baglanabiliyorum sorun nedir sizce çok ugraştım çözemedim hatta format bile attim olmadı

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
S.a telefonla evimdeki wifi ye giriş yapıyodum bu son 2 gündür evdeki wifi ye baglanmıyor kaydedildi diyor öyle kalıyor bir türlü evimdeki wifi ye baglanmıyor ama başka wifi aglalırna baglanabiliyorum sorun nedir sizce çok ugraştım çözemedim hatta format bile attim olmadı

modem ile arasinda mesafeniz çok uzaksa yahut modeminize çok aşırı kişi Bağlanmiş ise bu sorunu yaşarsiniz genelde. modemi kapatip açıp tekrar baglanmayi denedinizmi?

• Beğen
Tepkiler: bela55
azrail_bekir

azrail_bekir

Üye

kamera ayarları aynı olan 2 -s4 fotosu ve aynı anda çekildi. Benim ki niye böyle çekiyor(üstteki benim).Tahminimce 3-5 gün önce wipe yaptıktan sonra böyle oldu. Sizce sorun nedir ?

bela55

bela55

Üye
modem ile arasinda mesafeniz çok uzaksa yahut modeminize çok aşırı kişi Bağlanmiş ise bu sorunu yaşarsiniz genelde. modemi kapatip açıp tekrar baglanmayi denedinizmi?
yok sadece ben baglanıyorum modem de yakında modemi kapatıp açtım olmadı hatta modeme reset bile attım yine baglanmadı ama başka telefondan baglanabiliyorum internete sadece benım telefon baglanmıyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yok sadece ben baglanıyorum modem de yakında modemi kapatıp açtım olmadı hatta modeme reset bile attım yine baglanmadı ama başka telefondan baglanabiliyorum internete sadece benım telefon baglanmıyor
telefona odinden yazılım kur bence

Sciondar

Sciondar

Üye

Çok ilginç birşey oldu

Akıncı

Akıncı

Üye
Oyunda ekran görüntüsü nasıl alacağız

Üst Alt