selamun aleyküm arkadaşlar s5 türkiyede şatışa girdimi acaba birde bende s4 var onunla takas yapsam s5le üstüne ne kadar isterler acaba ve tavsiye edermisiniziniz s5gcememi teşekkürler hayırlı günler.

yok hocam takas derken tabiki üstüne para verecem onu demek istedim ben yani arasında fark varmı s4 verip üstüne para verip almaya degermi demek istedims5le kimseyi s4u takazlamaz bence![]()

yok hocam takas derken tabiki üstüne para verecem onu demek istedim ben yani arasında fark varmı s4 verip üstüne para verip almaya degermi demek istedim![]()
S5 in donanım ı pek fark yok mudonanımsal olarak gram fark yok. benim demek istediğim siz üzerine para ekleyip s4ile s5i takaslamak isterseniz karşı taraf s4 ü almaz bence
s5 snapdragon bi kere exynos değil ayrıca grafik kartı s5 in daha iyiS5 in donanım ı pek fark yok mus5 snapdragon bi kere exynos değil ayrıca grafik kartı s5 in daha iyi
snapdragon 801 bi kere yanlış görmüşsün vaya link ver bizde bakalımsnapdragon x4 islemcili olan modeli. türkiyedeki s4 i9500 ile ayni hiza sahip. grafik kartı iyi olabilir ancak donanımsal olarak neredeyse fark yok. Yazılımsal olarak ise yeni bir arayüz birkaç akıllı program
snapdragon 801 bi kere yanlış görmüşsün vaya link ver bizde bakalım
vayy seni exynos u sevdiğini ilk defa görüyorumha 800 ha 801 ne fark eder arada 1 rakam fark var ve s5 ile s4un ilk çıkış tarihindeki fiyatlari aynı yazılım hariç herseyi ayni neredeyse s4 kullanan birisi s5e gecmez diye düşünüyorum çünkü samsung 4.3de knox ile herkesin gozunden yeterince düştü bence
vayy seni exynos u sevdiğini ilk defa görüyorum
Hangi rom s5in?az kalmis bitince soyle sana hemen s5 rom atalim
xda ada var i 9505 lere samy deluxe buda linkiHangi rom s5in?
S.a telefonla evimdeki wifi ye giriş yapıyodum bu son 2 gündür evdeki wifi ye baglanmıyor kaydedildi diyor öyle kalıyor bir türlü evimdeki wifi ye baglanmıyor ama başka wifi aglalırna baglanabiliyorum sorun nedir sizce çok ugraştım çözemedim hatta format bile attim olmadı
yok sadece ben baglanıyorum modem de yakında modemi kapatıp açtım olmadı hatta modeme reset bile attım yine baglanmadı ama başka telefondan baglanabiliyorum internete sadece benım telefon baglanmıyormodem ile arasinda mesafeniz çok uzaksa yahut modeminize çok aşırı kişi Bağlanmiş ise bu sorunu yaşarsiniz genelde. modemi kapatip açıp tekrar baglanmayi denedinizmi?
telefona odinden yazılım kur benceyok sadece ben baglanıyorum modem de yakında modemi kapatıp açtım olmadı hatta modeme reset bile attım yine baglanmadı ama başka telefondan baglanabiliyorum internete sadece benım telefon baglanmıyor