Püf Noktası Lumia 1020 vs Xperia Z1 vs Galaxy Note 3 Fotoğraf Karşılaştırması Yeni

Sponsorlu Bağlantılar

merlin19

merlin19

Üye
Bazılarına gülüyom :D sony en iyi lesni üretiyormş ürettiği içinmi bir z1 lumia 920 kamerasına yeniliyor? yada bir s4 s5 veya note 3 bir lumia 925 ve 920 ye yeniliyor? helede 920 s4 ten s5 ten ip 5 den note 3 ten yaklaşık 2 yıl geride bir teknolojiye sahipken arkadaşlar hala bazılarının kafası basmıyor zamanında nokia n8 ile noktayı koydu anlamadılar çakma 16 megapixellerle çakma 20 lerle geldiler nokia ne yaptı? 41 ile alın size kapak dedi ne oldu? tuttular 4s zoom diye bir araba takozu çıkarttılar ne bilem dünyanın en iyi lens kamera üreticisi olduğunu idda edenler 20 megapizellerle geldi nokia yine dediki bakın birde Windows Phone 8 ile 41 Koyalım koydumu abi? koydu şunu bazı fanlar anlasın Cep telefonu gsm olayında Nokiayı kimse video ve kamerada ezemez onu geçtim Lumia 1020 1520 gibi cihazları telefonlarla karşılaştırmak bile hata direk Nikon d serisi ve o tarzda Prof cihazlarla adamlar test etti bugün Nikon D serisi Çoğu Digital kamerayı 1020 yedi bitirdi hala daha bunlar s5 zoom diyor nokia okadar kalın telefon yapsın inanın bana 120 megapixelli cihaz yapar birileri anlasın diye diyorum Googla Motorolayı patentleri için aldı ve resmi olarak Motorolanın gsm telekom işinde 10 bin patenti var ve resmi olarak Ericson ( sony aldı ) sırf patentleri için 5 bine yakın patenti var ve Nokia abinizin Piyasanın Yüzde 80 lik patenti var yani bir hesap edin yüzde 10 u Motorolanın = 10 bin patent Yüzde 5 i Ericsonun yani sony nin 5 Bin patent olsun geriye kalan kaç? hadi diyelim Yüzde 75 buna göre nokianın kafadan 60 binden fazla patenti var yani hep dediğim gibi Bilgisayar Aleminde IBM abinizin , İnternette Yahoo Abinizin Telekom ve Gsm olayında İsteyin yada İstemeyin Nokia Abinizin Borusu Öter ve Şu yukarıdaki Firmalar bu işin babasıdır Bugün İphone yılda 350 Milyon dolar Nokiaya Patent parası ödemekte Samsung 250 Milyon dolar para ödemekte Yani siz bir hesap yapın nokianın Telefon üretmesine gerek yok :) bazılarına Tencere bazılarına Kapak :) neyse artık sıkıldım bunları anlatmaktan bakınız bu can alıcı çoğu patentleri nokia ile anlaşma yapmadan kimse kullanamaz diyelim anlaşma yapmadılar Elinize aldığınız İphoneler Samsunglar Sonyler Motorolalar Htcler Lg ler sadece Şeklen telefon olarak görünür işlem olarak şimdilik bu Teknolojinin yüzde 75 ile yüzde 80 lik bölümü Nokianın belkide çoğunuz Yahoo nun bir arama motoru hatta yeni olduğunu sanır ama Google yokkende o vardı Bugün çoğu web yazılımının temeli olan Html dili Yahoo abinizin patentidir Facebook google gibi çoğu dev Yahooya para ödemekte çoğu firmanında IBM in teknolojileri için para ödediği gibi hali hazırda teeknolojiyi değişitrip patentli ürünü kullanmadan yapacağınız Cep telefonu yok olanda sadece İşe yaramayan bir kutu gibi önünüzde durur Alo dahi diyemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ferit.61

ferit.61

Üye
Iyi güzelde o kadar patent ile bile dünyanın servetini kazanan Nokia ondan dolayı mı Microsoft a bedavaya gitti?
Millete fan diyorsun ama tam bir Nokia Fanı olarak yazmışsın arkadaşım. Emin ol senden daha fazla belki senden daha az ama Nokia ya karşı hep bir sevgim saygım :thumbup: olmuştur. Yazılanlara bakınca ağırlık kamera, başka da birsey yok İşte...
N8 kullandım çok güzel cihazdı gerçekten, N9 ise Nokia nin özellikle tipiyle en baba telefonu idi.
İnan yazdıklarına alındığımdan filan yazmadım ama kimin malı kimin firması için tencere kapak muhabbetine girmişsin üzüldüm.

Kendini savunmaktan kurtarmaktan aciz Nokia bir kamera ile mi kurtaracak o koca eski şansını. ?

Kendi ayağına kurşun sıkan firmayı millet neden bu kadar savunur anlamıyorum.
Son cümlelerim geneldir..

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Iyi güzelde o kadar patent ile bile dünyanın servetini kazanan Nokia ondan dolayı mı Microsoft a bedavaya gitti?
Millete fan diyorsun ama tam bir Nokia Fanı olarak yazmışsın arkadaşım. Emin ol senden daha fazla belki senden daha az ama Nokia ya karşı hep bir sevgim saygım :thumbup: olmuştur. Yazılanlara bakınca ağırlık kamera, başka da birsey yok İşte...
N8 kullandım çok güzel cihazdı gerçekten, N9 ise Nokia nin özellikle tipiyle en baba telefonu idi.
İnan yazdıklarına alındığımdan filan yazmadım ama kimin malı kimin firması için tencere kapak muhabbetine girmişsin üzüldüm.

Kendini savunmaktan kurtarmaktan aciz Nokia bir kamera ile mi kurtaracak o koca eski şansını. ?

Kendi ayağına kurşun sıkan firmayı millet neden bu kadar savunur anlamıyorum.
Son cümlelerim geneldir..

Kardeş Nokia Aynı Zamanda Bir Kablo Üreticisi microsoft bir şey almadıki nokia'nın üretim hanesini. asha ve lumia'yı aldı başka nokia hala ayakta yıkılan bir şey yok. Sadece öyle anlatılıyor.

• Beğen
Tepkiler: ferit.61
ferit.61

ferit.61

Üye
Doğru diyorsun ustam,
Kafasına göre çıkaracağı veya çıkarabileceği telefonlar (varsa var olacaksa) hariç..
Bu saatten sonra ancak kablo üretir.. :cigara:

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87

Koradam

Üye
O yuzden mi Nokia'nin adi degiscek ? Ayrica testlerin nasil yapildigi belirli degil

manyaklar61

manyaklar61

Üye
Bİ ARKADAŞ DEMİŞ Kİ NOKIA SADECE KAMERA GERİSİ FIS SEN HERALDE LUMIA 1520 Yİ GÖRMEDİN İNCELİK EKRAN İŞLEMCİ HIZI AKMERASI İLE 1 NUMARA

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bİ ARKADAŞ DEMİŞ Kİ NOKIA SADECE KAMERA GERİSİ FIS SEN HERALDE LUMIA 1520 Yİ GÖRMEDİN İNCELİK EKRAN İŞLEMCİ HIZI AKMERASI İLE 1 NUMARA
ona bile gerek ben 920 ile her işimi en ufak bir kasma olmadan veya farklı sorunlar çıkmadan yapıyorsam bu telefon sadece kamera telefonu diye geçmiyor, yanlış mı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood

fuatyıldırım

Üye
AKILLI KAMERADA NOKİA AKILLI TELEFONDA SAMSUNG BU KADAR BASİT

merlin19

merlin19

Üye
Hayır hala birşeyleri söylüyorsunuz ama arkasında duramıyorsunuz bakın Lumia ve asha serileri + gsm teknoloji patentleri 10 yıllığına verildi satılan birşey yok kafanız hala basmıyor 7 Milyar dolara sen nokianın Tabelasını alamazsın bırak patentlerini bu bir bitirme planı Piyasada Çöp çok marka var Microsoft tekeli boşuna anlaşmadı nokia ile çoğu üretici 2015 den sonra istesede istemesede Microsofta mahkum kalacak diyecek windows phoneli cihaz üret üretmedimi? patent izni vermeyecek verdikleri ilede anlaşmaları fesh edecek ortada biten bir nokia yok artık iştirak şirketi oldular ve 10 yıl boyunca Microsftun borusu ötecek bazılarınız sadece kamera diyorsunuz ya hocam 2. kattan iphone 5s ile Lumia 920 asvalta attım 3 bin tl lik cihaz parçalandı 1650 tl lik lumia hala tek çizik yok onu geçin 2 gb lik androidleri kullanıp kasıla kasıla ağlayanlar android formunda dert yananlar cabasımı sizce? wp her daim az donanım ile çok işler yapan bir işletim sistemi nokia kablo üretir yada üretmez o onun işi ama yılların telefon devi Ericsonda ona bakarsanız Cisso gibi network ve ağ konumlu şirketleri ağlatan bir firma

• Beğen
Tepkiler: PureFood, 4MaGuS ve Esendağlı
PureFood

PureFood

Üye
Hayır hala birşeyleri söylüyorsunuz ama arkasında duramıyorsunuz bakın Lumia ve asha serileri + gsm teknoloji patentleri 10 yıllığına verildi satılan birşey yok kafanız hala basmıyor 7 Milyar dolara sen nokianın Tabelasını alamazsın bırak patentlerini bu bir bitirme planı Piyasada Çöp çok marka var Microsoft tekeli boşuna anlaşmadı nokia ile çoğu üretici 2015 den sonra istesede istemesede Microsofta mahkum kalacak diyecek windows phoneli cihaz üret üretmedimi? patent izni vermeyecek verdikleri ilede anlaşmaları fesh edecek ortada biten bir nokia yok artık iştirak şirketi oldular ve 10 yıl boyunca Microsftun borusu ötecek bazılarınız sadece kamera diyorsunuz ya hocam 2. kattan iphone 5s ile Lumia 920 asvalta attım 3 bin tl lik cihaz parçalandı 1650 tl lik lumia hala tek çizik yok onu geçin 2 gb lik androidleri kullanıp kasıla kasıla ağlayanlar android formunda dert yananlar cabasımı sizce? wp her daim az donanım ile çok işler yapan bir işletim sistemi nokia kablo üretir yada üretmez o onun işi ama yılların telefon devi Ericsonda ona bakarsanız Cisso gibi network ve ağ konumlu şirketleri ağlatan bir firma
Yav dostum ne zaman mesajlarını görsem nefesimi tutarak okuyorum, haklısın özellikle patentler konusunda..

• Beğen
Tepkiler: merlin19
ferit.61

ferit.61

Üye
Sıkıntı yok arkadaşlar.
Yormayın kendinizi, mevzuu kamera iken baka yerleye kaymış gibi neyse.

İşin özü, herkes istediği memnun olduğu cihazı kullanacak tabiki.
Ama bir cihaza, bir işletm sistemine Mecnun gözüyle bakıp bağlanmayacak.
Ondan sonra bu sistem de ne var dersek o da bize "Siz benim baktığım gözle bakmadığınız için anlamazsınız" demesin... :halay2:

Herkesin Leyla' sı kendine....

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Hakikatende Nokıa 1020 Her İki Telefonuda Ezmiş Güzeeeelllll :eller:

Üst Alt