Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)

Sponsorlu Bağlantılar

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W 4.3 Android Rom (Stabil, Hızlı)
Arkadaşlar bir sürü rom kullanan biri olarak şu an kendim kullandığım ve çok beğendiğim romu sizlerle paylaşmak istiyorum
Rom benim değil ben sadece rom'a bazı değişikler yaptım ayrıca Gassp'ı hafiflettim ayrıca Kernel'ı değiştirdim.

Neler Çalışıyor
Ses
Arama Yapma ve Alma
GPS
Yakınlık Sensörü
Wifi
Bluetooth
USB Depolama
Donanım destekli grafiksel işlemler
Donanım destekli video oynatma
Youtube
Kamera (Video 720p Çekim Yok, Resim Çekmede 5Mb Sorun Yok)
Torch
Wifi/USB tethering
Vsync

Arkadaşlar özel olarak ben Nova Launcher, S5 Tema, Miui 5 Paketi, Greenty, Radyo Kullandım bunların apk sini nette bulup ekleme yapabilirsiniz ben ayrıca rom'a eklemedim ki istemeyen arkadaşlar olabilir diye, isteyene apk dosyalarını verebilirim yada Play Storeden rahatlıkla bulabilirsiniz yada Maxicep sitesindende bulabilirsiniz
Özelleşen romla birlikte Android 4,3 Samsung 4 Email, MEsajlaşma, Not Defteri vs sahip olacaksınız.

ROm Adresi:
Gassp :
Kernel :

YÜKLEME
Recovery 6.0.4.5 olması lazım Değilse

• İndirdiğiniz dosyayı zipten çıkarmayın ve direk sdkart anadizine atın

• Telefonu recovery modda başlatın.

• Wipe data / Wipe cache / advenced /wipe dalvik cache yapın.

• Mounth and Storageden format data /cache ve system yapın.
    • intallzip menusunden Cloose Zip From /Storage/Sdcard1 rom u flashlayın
    • yine aynı şekilde Gapps ı Flashlayın
    • en son olarak kernel dosyasınıda aynı yontemle flashlayın
Arkadaşlar bunları yaparken tüm sorumluluk size aittir bunu unutmayın ilk once okuyun sonra yapmaya çalışın kolay gelsin beğeneceğinize adım gibi eminim...
ARKADAŞLAR 9 SAYFADAKİ 180 NUMARALI YAZIMI OKUMANIZDA FAYDA VARDIR..
ROM RESİMLERİ

Aşağidaki resim orijinal Email programıdır..

Winamp Pro

Aşağidaki resme bakın 6 tane program açık olmasına rağmen ram miktarı (Boş)

Yine Orıjınal Mesajlaşma programı

Buda Radyo programı Rom'a Eklemedim ama isteyen olursa apk dosyasını verebilirim

Arkadaşlar ram mıktarına dikkat edin 392 Mb ve Android 4,3

Ve arkadaşlar aşağidaki resimleri bakarak ayarları yapınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, MaxipmaN, karahun ve 2 diğerleri

clgnkral

clgnkral

Üye
Romu kimse denemedi mi?

hasaneness

hasaneness

Üye
Cm 10.2 olmasi lazim su ana kadar hic de denemedim :D ilk kurban yada ilk sansli da olmak istemiyorum :)

sir mordred

sir mordred

Üye
@sir mordred usta bugün 15 dk telefonla %4 şarjım gittim normalmi

Eğer arkaplanda çalışan uygulamalar varsa,wifi yada mobil data açıksa normal olabilir ama eğer 15 dakika hiçbir işlem yapmadığın halde %4 gittiyse anormaldir

Wolf389

Wolf389

Üye
Eğer arkaplanda çalışan uygulamalar varsa,wifi yada mobil data açıksa normal olabilir ama eğer 15 dakika hiçbir işlem yapmadığın halde %4 gittiyse anormaldir
hayır arka plan full temizledim greenify ile uygulamaları uyuttuğum halde böyle kalibremi etmem lazım

sir mordred

sir mordred

Üye
sir mordred

sir mordred

Üye
Daha 1 yıl olmadı usta kalibre ile geçmez mi ?

Ben henüz herhangi bir şarj yada batarya sorunuyla karşılaşmadım o yüzdende hiç kalibre işlemi yapmadım bu sebeptendir ki işe yarayıp yaramayacağı hakkında birşey söyleyemem ama bataryanın kalibresinin bozulmasını en kesin şu şekilde anlayabilirsin:
Şarjın düşük seviyede iken flaşla fotoğraf çekmeye çalış eğer telefon kebdiliğinden kapanıyorsa kalibre sorunu var demektir

Wolf389

Wolf389

Üye
Usta acaba romla alakalımıdır 2 gün öncesine kadar böyle sorun yoktu

-Oruc

-Oruc

Üye
dostum yeniyim simdi batarya kalibre nasil oluor yardim

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bende sizler gibi surekli rom deneyen kisilerdenim bu romu kurarak gayet memnun kaldim resimlerle sizlere gosterdim
Gerisi size kalmis bisey
Ha burada romu yukleyenler anlatirsa cok menmun olurum tsklr

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
Vallah kimseyi zorlamam ben sadece begendigim ve ustune oynadigim romu sizlerle paylastim ben cok memnunum takilma hata donma yok keske bunlari deneyen arkadaslar soyleseydi
Dedigim gibi ben cok rom kurup kullandim en cok begendigim bu rom oldu...
İlk deneyen olmak istemem hocam her romda yorumlara bakarım :)
Peki su an kullandigin rom ne

clgnkral

clgnkral

Üye
Vallah kimseyi zorlamam ben sadece begendigim ve ustune oynadigim romu sizlerle paylastim ben cok memnunum takilma hata donma yok keske bunlari deneyen arkadaslar soyleseydi
Dedigim gibi ben cok rom kurup kullandim en cok begendigim bu rom oldu...
Peki su an kullandigin rom ne
s5 touchwiz kullanıyorum 2 haftadır.

mustafanar53

mustafanar53

Üye
    Konu Sahibi
s5 touchwiz kullanıyorum iki haftadır.
S5 gorsel olarak evette muzik dinlerken ses kesik kesik geliyordu sende de oyle mi bilemem ama S5 Touchwiz gorsel olarak iyi sadece
Bu romda da tema olarak S5 i kullaniyorum resimlerde gordugun gibi gayet hos olmus

clgnkral

clgnkral

Üye
S5 gorsel olarak evette muzik dinlerken ses kesik kesik geliyordu sende de oyle mi bilemem ama S5 Touchwiz gorsel olarak iyi sadece
Bu romda da tema olarak S5 i kullaniyorum resimlerde gordugun gibi gayet hos olmus
Bende kesik kesik gelmiyor müzik. Oyun oynamadığım için gayet memnunum.

avaresi

Üye
Radyo apk'sını alabilir miyim?

Takipçi Satın Al

Üst Alt