cloudcomp
Üye
Proje Ödevime Yardım Eder Misiniz?
Selamlar MaxiCep Ailesi 
Okulda proje ödevimi yapacağım. (öncelikle eğitim sisteminden nefret ettiğimi belirtmek istiyorum.)
Hoca konumu verdi. Konum şu "Dropbox gibi referans ile alan arttırabilinen bulup depolama hesabı açıp, maksimum alana getirmek."
Kriterler şunlar:
*En yüksek depolama alanına getirilecek.
*Referans sahiplerinden yorum alınacak.
*En az 10 tane hesap açılacak.
Hocanın dediği şu minimum hesap saysını geçenler geçer not alır. 10 ve üstü her açtığınız tam hesaplar için ek 10ar puan alırsınız dedi.
Sizden rica etsem Allah rızası için bana yardım eder misiniz?
Yüzsüzlük etmekte istemiyorum o yüzden bir hesap versem onu tamamlayabilir miyiz?
Referans linkim:
Ayrıca e-posta hesabı açmaya çalışırken fark ettim hotmail.com.tr windowslive.com/com.tr uzantılarına noldu?
Bu arada proje teslim tarihim: Mayıs sonu
Şimdiden teşekkürler allah razı olsun

Okulda proje ödevimi yapacağım. (öncelikle eğitim sisteminden nefret ettiğimi belirtmek istiyorum.)
Hoca konumu verdi. Konum şu "Dropbox gibi referans ile alan arttırabilinen bulup depolama hesabı açıp, maksimum alana getirmek."
Kriterler şunlar:
*En yüksek depolama alanına getirilecek.
*Referans sahiplerinden yorum alınacak.
*En az 10 tane hesap açılacak.
Hocanın dediği şu minimum hesap saysını geçenler geçer not alır. 10 ve üstü her açtığınız tam hesaplar için ek 10ar puan alırsınız dedi.
Sizden rica etsem Allah rızası için bana yardım eder misiniz?
Yüzsüzlük etmekte istemiyorum o yüzden bir hesap versem onu tamamlayabilir miyiz?
Referans linkim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca e-posta hesabı açmaya çalışırken fark ettim hotmail.com.tr windowslive.com/com.tr uzantılarına noldu?
Bu arada proje teslim tarihim: Mayıs sonu
Şimdiden teşekkürler allah razı olsun
Yandex. Disk'te aç.