Gir Nokia Camera ya hocam. Klavuz var seçeneklerde orayı güzelce oku .Arkadaşlar ben fotoğraflarda otomatik modla çekiyorum genelde . Ayarlarda iso vb ayarları kullanmayı bilmiyorum henüz . Bunları kolaylıkla öğrenebileceğim bir kaynak var mı ? Bir de bişey daha sorucam . 34 + 5 mp olarak kaydediyor fotoğrafları ama ben 5 mp olanı görebiliyorum telefondan . 34 mp olanı yanlızca bilgisayara bağlandığımda görebiliyorum . Bunu telefondan görüntüleyebilme şansım var mı ?

Zaten çıkaramadıkları için en iyi kamerayı nokia yapıyor. Çıkarırlarsa 1020 yi alt eder ne saçma bi düşüncedir...Lumia 1020 ile aynı klasmanda cihaz çıkarsalardı sanırım alt ederlerdi 1020 yi...
Zaten çıkaramadıkları için en iyi kamerayı nokia yapıyor. Çıkarırlarsa 1020 yi alt eder ne saçma bi düşüncedir...Lumia 1020 ile aynı klasmanda cihaz çıkarsalardı sanırım alt ederlerdi 1020 yi...
evet bende yukarıda belirttim o konuda tartışmasız lider1020 akıllı telefon olarak değilde,akıllı kamera olarak güzel bir cihaz.
Zaten çıkaramadıkları için en iyi kamerayı nokia yapıyor. Çıkarırlarsa 1020 yi alt eder ne saçma bi düşüncedir...
Zaten çıkaramadıkları için en iyi kamerayı nokia yapıyor. Çıkarırlarsa 1020 yi alt eder ne saçma bi düşüncedir...

şöyle birşey nokia camera içerisinde açarsanız yüksek çözünürlüklü açabilir, normal bakmada 5mp olarak gösteriyor bence benim görüşüm bu birde dng formatında çok daha güzel kareler çekebilirsinArkadaşlar ben fotoğraflarda otomatik modla çekiyorum genelde . Ayarlarda iso vb ayarları kullanmayı bilmiyorum henüz . Bunları kolaylıkla öğrenebileceğim bir kaynak var mı ? Bir de bişey daha sorucam . 34 + 5 mp olarak kaydediyor fotoğrafları ama ben 5 mp olanı görebiliyorum telefondan . 34 mp olanı yanlızca bilgisayara bağlandığımda görebiliyorum . Bunu telefondan görüntüleyebilme şansım var mı ?
Kardeşim istese diye bir şey yok teknolojide. Yapabilirlerse yaparlar yapamazlarsa yapamazlar. 2 sene öncesinde 41 mp çıktı millet inanamadı. Mevcut en yüksek kamera yine n8 de idi 12 mp di. Diğerleri 5 ile 8 deydi. Sony kamerada carl zeiss lens kullanıyor. Ama ceplerdekini kendisi yapıyor. Nokia direk kendi telefonunda carl zeiss lens kullanıyor. Bu lensi de nasıl bişey olduğunu herkes bilir zaten kardeşimSamsung' a birşey demiyorum hadi.
Kamera, lens konusunda SONY üzerine kaç tane firma var ?
Veya SONY kaçıncı sırada diyelim.
Veya Sony nin yanında Nokia a ait lens, kamera (var mı) vs ne kadar konuşabilirsin.
İsterse çıkarır arkadaşım, hemde en babasını.
Anlaşmışlar işte,
Nokiacığım zaten sende bir kamera gerisi tırt, sen kameraya yüklen biz yüklenmeyelim.
Sistemde biz ilerleleyelim, sen bize 10 sene sonra yaklaş ki şimdiki halimize![]()

Samsung' a birşey demiyorum hadi.
Kamera, lens konusunda SONY üzerine kaç tane firma var ?
Veya SONY kaçıncı sırada diyelim.
Veya Sony nin yanında Nokia a ait lens, kamera (var mı) vs ne kadar konuşabilirsin.
İsterse çıkarır arkadaşım, hemde en babasını.
Anlaşmışlar işte,
Nokiacığım zaten sende bir kamera gerisi tırt, sen kameraya yüklen biz yüklenmeyelim.
Sistemde biz ilerleleyelim, sen bize 10 sene sonra yaklaş ki şimdiki halimize![]()
Kardeşim istese diye bir şey yok teknolojide. Yapabilirlerse yaparlar yapamazlarsa yapamazlar. 2 sene öncesinde 41 mp çıktı millet inanamadı. Mevcut en yüksek kamera yine n8 de idi 12 mp di. Diğerleri 5 ile 8 deydi. Sony kamerada carl zeiss lens kullanıyor. Ama ceplerdekini kendisi yapıyor. Nokia direk kendi telefonunda carl zeiss lens kullanıyor. Bu lensi de nasıl bişey olduğunu herkes bilir zaten kardeşim![]()
Neyini Karşılaştırıyonuz anlamıyorum tamam 1020 hepsine koyar geçer .
Artık 1020'yi sokmayın araya ne bilem S5-z1-iphone 5s gibi telefonları karşılaştırın
Birader Nokia Her Zaman Farkını Ortaya Koymuştur Zaten
Kamera Konusunda Herşey açık 1020'ye zoom dediler gene lider 1020
Hem Nokia Ölü bir halden. Onlarca Firmanın geliştirdigi Sisteme Tek Başına Kafa Tutabiliyorsa Bu Nokia'nın Farkıdır.
Şimdi Kimse Çıkıpta Bana Diğer Telefon Üreticileri Nokia'dan Daha iyidir Demesin
Eğer Lumia'lar Android olsaydı Şuan Herkez Farklı Konuşurdu.
Hemde Fark Ettiysen Lumia'lar Renklendi. Diger Telefonlarda Renklenmeye Başladı.

Haklısın kardeşim...
Her markanın kendine göre üstünlüğü var, Nokia şu an herşeyi tam hepsinden üstün mü tabiki hayır.. Ölü bir sistem en fazla kafa tutabildigi bir kamera zaten ne kaldı geriye.. Cep telefonu demek sadece kamera mı anlamıyorum. Ama şuna katılıyorum, 1020 kamera olarak aşmış, daha ne diye hala diğerleri ile karşılaştırırlar anlamış değilim.
Ben ilk başta da belirttim diğer iki cihazda bence başarılı karşısındaki kamera cihazına! karşı...
Muhabbetler resmen benim babam senin babanı döver kıvamına geliyor. Özellikle belirtiyorum. Önceki cihazların hemen hemen hepsi Nokia idi, son dönem N8 N9 Lumia 820 ve Lumia 925. Bir çok kişiden daha Nokia hastasıyımdır ama objektif olmak gerekir...