muhammettvurucu
Üye
İyiydi16 falan bakma abi sen al LG G2'yi. Isınamazsan bi CM11 yüklersin al sana Nexus 5![]()
İyiydi16 falan bakma abi sen al LG G2'yi. Isınamazsan bi CM11 yüklersin al sana Nexus 5![]()
Focus sorunu KitKat güncellemesi ile giderildi. Oyun oynamadığım için diğer soruya yanıt veremeyeceğim.Bunu en iyi cevaplayabilecek olanlar @messevim ve @DiaBLoS tur.
Bu hangi telefondan görüntü şimdi?Samsung tada bir sürü kamera özelligi var ama yine sen bilirsin benim cihazdan

Note 3 fakat S4 tede aynıBu hangi telefondan görüntü şimdi?![]()
![]()
Peki Galaxy S4'ün kullanılabilir hafızasının kaç olduğunu biliyor musunuz? Normalde 16 diye geçiyor ama sistem belli bir kısmını kullanıyor bildiğim kadarıyla.Note 3 fakat S4 tede aynı
9 gbPeki Galaxy S4'ün kullanılabilir hafızasının kaç olduğunu biliyor musunuz? Normalde 16 diye geçiyor ama sistem belli bir kısmını kullanıyor bildiğim kadarıyla.
Çok teşekkürler şuan da aklımda 2 model kaldı LG G2 ve Galaxy S4. Benim için hangisi daha iyi performans veriyor değil aslında hangisi daha şık duruyor zaten ikisi arasında benim gözümde o kadar büyük bir performans farkı yok.
alacaksın siyah al siyah ip5 gördüysen onun gibi tam ekran gibi gözüküyor veya Black Edition olabilir onunda arka kapağı note 3 tarzı deri görünümlüÇok teşekkürler şuan da aklımda 2 model kaldı LG G2 ve Galaxy S4. Benim için hangisi daha iyi performans veriyor değil aslında hangisi daha şık duruyor zaten ikisi arasında benim gözümde o kadar büyük bir performans farkı yok.
Şuan turkcell harici yok mağazada oradada her zamanki gibi kazık 1700 tlBlack edition'un fiyatı değişiyor mu peki?
mağazadada 1500 tlAlırsam normal siyahını alırım o zaman.Bütçem belirttiğim gibi üstüne çıkamaz büyük ihtimalle çevremde güvendiğim bir yerde sordum güvenilir daha önceden alışverişim olan bir yer, 1400 dedi s4 için.

100 tl 100 tldir.mağazadada 1500 tl![]()

ama 1 yıl mağazadan aldığım için beleş kasko verdiler100 tl 100 tldir.![]()

İstanbul bilişimdi ithalat firma garantili lg g2 32GB 1450 liraRoot & rom ile uğraşacağımı hiç sanmıyorum, zaten almak istediğim telefonların böyle birşeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Tek sıkıntım LG G2 16 gb alırsam bana 16 gb yeterli olur mu...
Evet baktım çok yardımcı oluyorsunuz hocam çok sağ'olun.İstanbul bilişim Mecidiyeköy ve Bahçelievker airport ta vardı