Telefon Tavsiyesi 1000-1400 Arası Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: FeLonieS ve muhammettvurucu
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Root & rom ile uğraşacağımı hiç sanmıyorum, zaten almak istediğim telefonların böyle birşeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Tek sıkıntım LG G2 16 gb alırsam bana 16 gb yeterli olur mu...

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung tada bir sürü kamera özelligi var ama yine sen bilirsin benim cihazdan

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
MicroSd ye atabilirsin fotoğraf ve müzikleri sana tavsiyem samsung mağazadan al diğer yerlerde sıkıntı çıkabiliyormuş

• Beğen
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşekkürler şuan da aklımda 2 model kaldı LG G2 ve Galaxy S4. Benim için hangisi daha iyi performans veriyor değil aslında hangisi daha şık duruyor zaten ikisi arasında benim gözümde o kadar büyük bir performans farkı yok.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Çok teşekkürler şuan da aklımda 2 model kaldı LG G2 ve Galaxy S4. Benim için hangisi daha iyi performans veriyor değil aslında hangisi daha şık duruyor zaten ikisi arasında benim gözümde o kadar büyük bir performans farkı yok.
alacaksın siyah al siyah ip5 gördüysen onun gibi tam ekran gibi gözüküyor veya Black Edition olabilir onunda arka kapağı note 3 tarzı deri görünümlü

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Black edition'un fiyatı değişiyor mu peki?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Alırsam normal siyahını alırım o zaman. :ehe Bütçem belirttiğim gibi üstüne çıkamaz büyük ihtimalle çevremde güvendiğim bir yerde sordum güvenilir daha önceden alışverişim olan bir yer, 1400 dedi s4 için.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alırsam normal siyahını alırım o zaman. :ehe Bütçem belirttiğim gibi üstüne çıkamaz büyük ihtimalle çevremde güvendiğim bir yerde sordum güvenilir daha önceden alışverişim olan bir yer, 1400 dedi s4 için.
mağazadada 1500 tl :ehe

• Beğen
messevim

messevim

Üye
Root & rom ile uğraşacağımı hiç sanmıyorum, zaten almak istediğim telefonların böyle birşeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
Tek sıkıntım LG G2 16 gb alırsam bana 16 gb yeterli olur mu...
İstanbul bilişimdi ithalat firma garantili lg g2 32GB 1450 lira

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İstanbul bilişim Mecidiyeköy ve Bahçelievker airport ta vardı

• Beğen

Üst Alt