Telefon Tavsiyesi 1000-1400 Arası Akıllı Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Neden G2 onuda söyleyebilirseniz çok iyi olur sebebiyle birlikte yani?
Elite kalitesiz ve o fiyatla kendi ayagina sikti. S4 hersey bakimindan g2 den geride. Kamera donanim batarya ekran vs.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Elite kalitesiz ve o fiyatla kendi ayagina sikti. S4 hersey bakimindan g2 den geride. Kamera donanim batarya ekran vs.
LG G2'nin inceleme videosuna baktım, video çekerken focus sorunu var diyorlar birde incelemede real racing oynarken arada lag oluyordu ama ilk çıktığında yapılmış bir video güncelleme ile düzelen bir sorun mu bunlar?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
kamera diyorsan carl zeiss ama nokia olmaz demişsin o zaman iyi kamera dan feragat edeceksin biraz, soylediklerin içinde ise en iyisi g2 , samsunglarda gürültü oluyor fotolarda ben samsungun kameralarını hiç beğenmiyorum, sony de iyi lensler var sony de düşünebilirsin ama o fiyata iyi bir sony belki 2. El olarak bulursun, işin içine kamera girmeseydi tek model önerecektim nexus5.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
LG G2'nin inceleme videosuna baktım, video çekerken focus sorunu var diyorlar birde incelemede real racing oynarken arada lag oluyordu ama ilk çıktığında yapılmış bir video güncelleme ile düzelen bir sorun mu bunlar?
Bunu en iyi cevaplayabilecek olanlar @messevim ve @DiaBLoS tur.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
kfahaa

kfahaa

Üye
General Mobile elit

0MG90

0MG90

Üye
Adam wp istemiyorsa Android istiyorsa zorla aldıramazsınız. Neden G2?

Bir kere yazılımı çok stabil olmuş. Okuduğuma göre 4.4'e çoğu kişi ihtiyaç duymamış çünkü yazılımda sorun yokmuş ve yeterince hızlıymış. (4.4le dahada hızlanmış) Kamerası da iyi. Bu bölümde Cep Telefonu Fotoğrafçılığı konusuna girersen G2 ile çekilmiş çok iyi fotoğraflar bulabilirsin. Makro çekimleri de iyi. Hız ve oyun desen çip seti seni baya götürür zaten.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Adam wp istemiyorsa Android istiyorsa zorla aldıramazsınız. Neden G2?

Bir kere yazılımı çok stabil olmuş. Okuduğuma göre 4.4'e çoğu kişi ihtiyaç duymamış çünkü yazılımda sorun yokmuş ve yeterince hızlıymış. (4.4le dahada hızlanmış) Kamerası da iyi. Bu bölümde Cep Telefonu Fotoğrafçılığı konusuna girersen G2 ile çekilmiş çok iyi fotoğraflar bulabilirsin. Makro çekimleri de iyi. Hız ve oyun desen çip seti seni baya götürür zaten.
Cevabınız için teşekkürler önümde daha 2 hafta var zaten araştırıp almayı istiyorum pat diye alamayacağım. Nedense lg g2ye bir türlü kanım ısınmadı. Ama herkes g2 diyor.
S4 düşünüyordum g2 onerenler çok...Birde 16 gb beni hafıza kartı olmadan idare eder mi video şarkı resim uygulama derken yeterli olur mu acaba.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 5. G2 yi 1400 e bulamayabilirsiniz. Nexus 5 de gayet iyi üstün bi telefondur hemen hemen G2 yle aynı sayılırlar.

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat araştırması yaptım çevremdeki bayilerde 1300 1350 civarı.

0MG90

0MG90

Üye
Cevabınız için teşekkürler önümde daha 2 hafta var zaten araştırıp almayı istiyorum pat diye alamayacağım. Nedense lg g2ye bir türlü kanım ısınmadı. Ama herkes g2 diyor.
S4 düşünüyordum g2 onerenler çok...Birde 16 gb beni hafıza kartı olmadan idare eder mi video şarkı resim uygulama derken yeterli olur mu acaba.
Eğer garanti konusunda çok takıntılı değilsen bu site son zamanlarda kendini çok konuşturdu. Z1C'nin fiyatı 1500'den 2000'e çekilince site 1400'e satıyordu şimdi 1350 gibi bir şey. Delta Servis okuduğuma göre iyi deniliyor ama bende garanti veremem :D

FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
Eğer garanti konusunda çok takıntılı değilsen bu site son zamanlarda kendini çok konuşturdu. Z1C'nin fiyatı 1500'den 2000'e çekilince site 1400'e satıyordu şimdi 1350 gibi bir şey. Delta Servis okuduğuma göre iyi deniliyor ama bende garanti veremem :D

Site üzerinden düşünmüyorum maalesef. :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
G2 mi 1300 1350 ?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Onların garanti araştırmasınıda yap bence eğer sıkıntın yoksa hiç düşünmeden al derim

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve FeLonieS
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
G2'yi o fiyatlara bulabiliyorsanız aynen hiç kaçırmadan alın.

Ben o fiyata Nexus 5 bulamadım :)

Edit: İmla

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
FeLonieS

FeLonieS

Üye
    Konu Sahibi
G2'yi o fiyatlara bulabiliyorsanız aynen hiç kaçırmadan alın.

Ben o fiyata Nexus 5 bulamadım :)

Edit: İmla
Yalnız benim sorduğum 16 gb versiyonu idi. Nasıl bulamadınız anlamadım ki dolaştım en fazla 1400 diyorlar. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
ardacumhur

ardacumhur

Üye
16 falan bakma abi sen al LG G2'yi. Isınamazsan bi CM11 yüklersin al sana Nexus 5 ;)

• Beğen
Tepkiler: FeLonieS ve muhammettvurucu

Üst Alt