Java MP3 Player ( mp3,mp4,wav,aac, 3gp player )

Sponsorlu Bağlantılar

soner0006

Üye
e250 ye olan varmı

sonofsatan

Üye
e250 ye olan varmı
e250 ye kd player oluyo galiba ben yükledim oldu yani ama bendede müzik dosyaları gözükmüyo

--------------- Ekleme ---------------

merhabalar arkdaşlar samsıng e250 ye kd player 0.5 versiyonu yükledim ama hiç bi dosyayı görmüyor yardımcı olurssanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler

iskenlii

iskenlii

Üye
5200 ra olur mu

aniltanay

Üye
saol
saol

djozy

Üye
beyler 6600 da çalmıyo müziklerim ne yapabilirim öneriniz varmi mp3 programı falan varmıs diyolar aradım bulamadım ???

Fatalfury

Üye
En kral java mp3 uygulamalardan biri şüphesiz Kd player dir. Teşekkürler

zx6r

zx6r

Üye
tank you

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
benq s88 de çalışabilirmi acaba??

scarface_bartu

Üye
eyvallah aga saolasın yaws

Patron.123

Üye
saol beğendim:yuru

ögeda

Üye
Teşekkür

Fatalfury

Üye
KD player en çok beğenilen mp3 player dir. Kullanmanızı tavsiye ederim

zakkumaagci19

Üye
yaw kardeşim. bu programla videoları ileri sarabilirmiyiz

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
kardeşim allah o dosya yapan ellerine sağlık sıhhat versin emi!!!

qweqwe

Üye
Ehhe öhhö türkçe mealini açıklıyorum....Ben yaptım 100 de 180 çalıştı 5300 programları orjinal gibi çalıştırıyorum.Çok değişik bir duygu gözlerim yaşardı..
İlk önce dediklerimi harfi harfine yapmanız lazım.
1.İlk önce aşağıda programları yüklüyoruz....

2.sonra nokiamızı bilgisayara kabloyla nokia modunda bağlıyoruz(pc suitte yüklü olması lazım)Daha sonra Mbrowseri çaılıştırıyoruz.tornavida çekiç olan yeri tıklıyoruz.Add connection diyoruz noki ve sonra dku2 kablosunu seçiyoruz.seçtikten sonra telefon altta çıkıyo.Telefonu seçip tamam diyoruz.Eveeet telefonu bağlamayı başarabildik.Şimdi...
3.Telefona attığımız programı bikere açıp kapatıyoruz.
3.Sonra uygulamanın ustune gelip seçenekler diyoruz-uygulama erişimi-Veri erişimi-Veri ekle düzelt-herzman sor u seçiyoruz.
4.tekrar uyg erişimi-veri erşimi-kull.verisi okuma-izin yok u seçiyoruz
5.tekrar uyg erişimi-veri erişimi-veri ekle duzelt-izin yoku seçiyoruz.
6.Mbbrowsera geçiyoruz şimdi A:\hiddenfolders\ ta file _jmr_suite_attrib_file.jmr diye bir dosya var onu seçip ctrl+c diyoruz ve masa ustune yapıştırıyoruz dosyanın bir yedeğinide belgelere alalım guvenlık açısından.Sonra masa ustundekı dosyayı x diye yeniden adlandıralım.
7.Mbbrowserı kapatıyoruz.sonra telefona geçip yine uyg erişimi-veri erişimi-kull verisi okuma-herzaman sor seçiyoruz.
8.uyg erişimi-veri erişimi-Veri ekle düzelt-her zaman soru seçiyoruz.
9.Sonra Mb bowseri açıyoruz tekrar A:\hiddenfolders\_jmr_suite_attrib_file.jmr dosyayı masa ustune actrl+c yapıp yapıştırıyoruz.
10.geldik en önemli kısma.Hex editörü açıyoruz x dosyasını ve _jmr_suite_attrib_file.jmr surukluyoruz.f9 yapıp dosyaların kodlarını karşılaştırıyoruz.Editör 00 02 02 ye bezer farklılıklar bulacak.(diğer farklı harfli kısımlara dokunmuyucaz)02 02 leri 06 yapıyoruz.işe yaramassa 03 04 09 a kadar deniyoruz ama 06 yuzde yuzde90 çalışsır.ctrl+s yapıp kaydetiyoruz.sonra _jmr_suite_attrib_file.jmr dosyasını Mb browser a hidden folder ın içine surukluyoruz.Sonra telefona dönüp uygulamayı çalıştırıyoruz.Uygulamamız orjinal olmuştur hayırlı olsun.%300 denenmiştir.Kd player olsun hepsi tıkır tıkır çaılışıyor.Ayrıca kd playerda device error hatası vermemesi için menuden uygulamalara girip seçeneklerden uygulama seslerini açmayı unutmayalım!!!!!!!!!!!

sağol işe yaradı...

_teqe_

_teqe_

Üye
tşekkr emeğe saygı

eframislove

eframislove

Üye
sağolasın

tuthankamon

tuthankamon

Üye