Tavsiye Gta sa ''Game Data Download Error'' hatası!

Sponsorlu Bağlantılar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
    Konu Sahibi
Gta sa ''Game Data Download Error'' hatası!
Merhaba arkadaşlar. Gta san andreas'ı satın aldım. Cihazım lumia 1320. Data yüklemesi lazım 2.5 gb. Bu %12 olmuştu, o ara bir ka kere durdurdum yeniden başlattım, sonra bu hatayı veriyor. Evet diyorum aynı hata anında gene geliyor, hayır desem uygulama kapanıyor. Yardım edin yüklemeyi kaldırdım yeniden denedim açar açmaz aynı hatayı verdi.

sekajmer

sekajmer

Üye
Eğer bilgisayarında herhangi bir DNS tanımlı ise kaldır. DNS kullanıyorsan inmiyor

zaakaan

zaakaan

Üye
Şarja tak çıkarma hiç

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Son GTA SA güncellemesinden sonra yükleyice oyunu Start Game diyince oyundan atıyor.

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Depolama bolumunden gereksiz dosyalar ve diğer klasörünü temizlemeye çalış.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
aynı sorun bendede var hafızada sorun yok 10 gb yer var 2.5 gb lık oyun indirmesi hele wifiden çok zor bende aynen kaç defa oyunu kaldırıp tekrar yükledim ve bende de her defasında aynı sorun

Tacettinn

Tacettinn

Üye
aynı sorun bendede var hafızada sorun yok 10 gb yer var 2.5 gb lık oyun indirmesi hele wifiden çok zor bende aynen kaç defa oyunu kaldırıp tekrar yükledim ve bende de her defasında aynı sorun
Kalıntı dosyalardan kaynaklanıyor olabilir mi?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
kalıntı dosyaları nasıl goreceğizki oyunu kaldırıyorum mağazadan tekrar yukluyorum yeniden başlıyor bi yerde yes no geliyor evet diyorsun işlemiyor hayır dediğinde de kapanıyor şimdi tekrar şarjda deniyorum /30 oldu arka planda yuklerken maxicep yorum yazdım geri döndüğümde yes no vardı yine yese bastım bu seferde /12 den tekrar başladı bakalım şimdi kaçta yada durum ne

zaakaan

zaakaan

Üye
kalıntı dosyaları nasıl goreceğizki oyunu kaldırıyorum mağazadan tekrar yukluyorum yeniden başlıyor bi yerde yes no geliyor evet diyorsun işlemiyor hayır dediğinde de kapanıyor şimdi tekrar şarjda deniyorum /30 oldu arka planda yuklerken maxicep yorum yazdım geri döndüğümde yes no vardı yine yese bastım bu seferde /12 den tekrar başladı bakalım şimdi kaçta yada durum ne
Telefonun şarja bağlı olması yetecektir.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
evet şarja takılı olması gerekmiş ben hallettim yuklendi teşekkürler arkadaşlar

sefaturut

Üye
%100 olsa bile şarja takman lazım bide başında bekle ekranın kilitlendimide yes no soruyo ekran kapamayı 5 dk ya ayarla her 5 dk da bir ekrana dokun ki kapanmasın. Modemede yakın ol. 2 gün önce aynı şey benimde başıma geldi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar bende oyundan atıyor sizde de oluyor mu?

Takipçi Satın Al

Üst Alt