Tavsiye Nexus 5 Art Modu Aktif Olmuyor Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

samineill77

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 5 Art Modu Aktif Olmuyor Yardım!
Arkadaşlar art modunu seçiyorum telefon yeniden başlıyor fakat hala dalvik modunda.Ayrıca sanırım root atıp kaldırdıktan sonra oldu bu durum.Birde rootu super user' kullanarak kaldırdım.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Telefon numaranı profil bilgilerinden kaldır :good:

Ayrıca dalvik ile ART farkı nedir? :) Android'de biraz yeniyim de :)

samineill77

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: mehmetulu4444
ardacumhur

ardacumhur

Üye
İkisi ayrı ayrı çalışma modu.Bende tam olarak bilmiyorum.

Dalvik, çekirdek ile arayüz arasında kullanılan bir tür sanal makinaymış. Just in time, yani sadece zamanında çalışırmış. Sen bir uygulamaya basınca tetiklenirmiş.

ART ise yine başka bir tür sanal makinaymış ancak bu arkadaş bizden önce uygulamaların ortak dosyalarını hafızaya alıp, biz basınca hemen cevap vermeyi sağlarmış. Ancak bu arkadaşın sorunu da fazla bellek tüketmesiymiş ;)

Şimdi öğrendim :good:

samineill77

Üye
    Konu Sahibi
Dalvik, çekirdek ile arayüz arasında kullanılan bir tür sanal makinaymış. Just in time, yani sadece zamanında çalışırmış. Sen bir uygulamaya basınca tetiklenirmiş.

ART ise yine başka bir tür sanal makinaymış ancak bu arkadaş bizden önce uygulamaların ortak dosyalarını hafızaya alıp, biz basınca hemen cevap vermeyi sağlarmış. Ancak bu arkadaşın sorunu da fazla bellek tüketmesiymiş ;)

Şimdi öğrendim :good:

Peki sorunuma yardimci olacak allahin bir kulu yok mu yaaa lütfen

kosigin

kosigin

Üye
Xposed yuklu ise kaldir

kosigin

kosigin

Üye
Bende xposedten olmustu ama senin telde sorun ne anlamadim xs

zookayy

zookayy

Üye
Belki çok komik olacak ama art modu ne la

Invoke

Invoke

Üye
Üstte yazıyor ya kardeş, biraz okuyun lütfen.4.4 Ve Art - MaxiCep

Bu konuya da bakabilirsiniz.Senin sorunun çözümünü de bilmiyorum, konu sahibi. Çok dert ediyorsan, stock romu baştan flashla, en kesin çözüm. :D Ya da bir süre dalvik kullan, yakında 4.4.3 gelir.

samineill77

Üye
    Konu Sahibi
Üstte yazıyor ya kardeş, biraz okuyun lütfen.4.4 Ve Art - MaxiCep

Bu konuya da bakabilirsiniz.Senin sorunun çözümünü de bilmiyorum, konu sahibi. Çok dert ediyorsan, stock romu baştan flashla, en kesin çözüm. :D Ya da bir süre dalvik kullan, yakında 4.4.3 gelir.

Teşekkürler mantıklı geldi bu fikir.

Ayrıca telefonu ilk aldığımda art moduna geçti kullandım fakat root attım kaldırdım geçmiyor.Durum aşırı derecede ilginç geldi bana.

Çok teşekkürler sanırım 4.4.3 bekleyeceğim.

Birde pm atarak bana nasıl stock romu flashlayacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Invoke

Invoke

Üye

Üst Alt