İnsanları uzaktan izliyordum

Sponsorlu Bağlantılar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
İnsanları uzaktan izliyordum
bir sahne oyunu izler gibi. Onlar oynuyordu ve ben tek seyirciydim"

[ Charles Bukowski ]

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve Toprak47

toprak00

toprak00

Üye
hiç fena değil :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
Bukowski efsanedir.

Legendary.

Legendary.

Üye
İnsanlari izlemek iyidir,cok yaparim bunu.Dusunurum o insanlarin yasamlarini,acilarini,ne gibi dertleri var acaba diye dusunurum..Kendi bozuk olan moralimi,piskolojimi unuturum.Bir an-kisada olsa unutturur bana..

• Beğen
Tepkiler: İhtiyar007 ve Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
İnsanlari izlemek iyidir,cok yaparim bunu.Dusunurum o insanlarin yasamlarini,acilarini,ne gibi dertleri var acaba diye dusunurum..Kendi bozuk olan moralimi,piskolojimi unuturum.Bir an-kisada olsa unutturur bana..
Aynen son birkaç yıldır ben de sürekli olarak insanları gözlemliyorum. Serviste 2 saat yol sürdüğü için dışarıya bakıyorum insanlara bakıyorum. Gecenin bir vakti işinden çıkıp yorgun argın elinde poşetlerle eve gidenlere bakıyorum. Hayat yıpratıyor insanları. Acıyorum üzülüyorum. Acaba kim bilir ne derdi vardır diye düşünüyorum. Sonra o anlık psikolojimi yazıya döküyorum. Bazen kendi psikolojimin iyi olmadığını düşünüyorum ama yine de yazıyorum. Ne olursa olsun düşünmekten kurtulamıyorum...

• Beğen
Tepkiler: Legendary. ve İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Aynen son birkaç yıldır ben de sürekli olarak insanları gözlemliyorum. Serviste 2 saat yol sürdüğü için dışarıya bakıyorum insanlara bakıyorum. Gecenin bir vakti işinden çıkıp yorgun argın elinde poşetlerle eve gidenlere bakıyorum. Hayat yıpratıyor insanları. Acıyorum üzülüyorum. Acaba kim bilir ne derdi vardır diye düşünüyorum. Sonra o anlık psikolojimi yazıya döküyorum. Bazen kendi psikolojimin iyi olmadığını düşünüyorum ama yine de yazıyorum. Ne olursa olsun düşünmekten kurtulamıyorum...
:hmmm Yalnız değilmişim.

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Burak Altun

Burak Altun

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: İhtiyar007
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye