Samsung Galaxy S5 Zoom (K Zoom) 29 Nisan'da tanıtılacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Tamam kamera isteyen DSLR alır ama bu cihazın aynı zamanda bir telefon olduğunu unutmamak gerek. Yani gelişmiş kamera özelliklerine sahip bir telefon. 2 cihaz taşımak varken Samsung bunu tek cihaza indirgiyor. Tabi yinede boyut konusunda hak veriyorum size. Tanıtımları gelsin biraz daha olumlu bakarsınız cihaza :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve B.A.R.O.N

Kerim.

Kerim.

Üye
Niye bu önyargı?

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Niye bu önyargı?
Önyargı değil aslında beklentilere uygun bir tasarım yok. Yapabiliyorsan normal bir telefon görünümünde yap. Bu alet telefondan çok fotoğraf makinesine benziyor. Fotoğraf makinesine benzedikten sonra hemen hemen her firma bu nitelikte bir cihaz yapabilir.

Invoke

Invoke

Üye
Benim önyargımın sebebi S4 Zoom ve Galaxy S5.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2392690 ve Burak Altun
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fotograflari da pek kaliteli degildi s4 zoom un bu nasil bilinmez ama gereksiz kamera konusunda tercih edilen markalarin satislarini bi nebze baktalamak icin cikarildigi acik
çok cebe çıkaran çok satar ;) piyasaya böyle hakim oluyorlar

Kerim.

Kerim.

Üye
Önyargı değil aslında beklentilere uygun bir tasarım yok. Yapabiliyorsan normal bir telefon görünümünde yap. Bu alet telefondan çok fotoğraf makinesine benziyor. Fotoğraf makinesine benzedikten sonra hemen hemen her firma bu nitelikte bir cihaz yapabilir.
Tasarım kötü gerçekten ama düzeltirler belki bunda

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
yinede haklısın mı espriler süper

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Samsungun tamamen 1020'yi çekememesi başka bişey değil :D tasarlayan mühendis göremiyor mu tasarım yoksunu olduğunu.bilmiyorum artık belki incelir falan ama incelse ne kadar incelecek :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
0MG90

0MG90

Üye
Ben bu tür cihazlara sıcak bakmıyorum. Bilgisi olmayan biri görse fotoğraf makinesiyle konuşuyor der.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve >Pessimistic.
karayel90

karayel90

Üye
Cihaza ait resimler

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve B.A.R.O.N
Enes

Enes

Üye
Samsungun engin ürün yelpazesini neden eleştiriyorsunuz ki :p

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Ben bu tür cihazlara sıcak bakmıyorum. Bilgisi olmayan biri görse fotoğraf makinesiyle konuşuyor der.
Sesli güldüm. :D Harbiden bu işlerden uzak biri görse ki zaten nüfusun %70'i gibi bir kesim teknolojiden topyekün uzak, fotoğraf makinasıyla napıyor bu derler, daha bluetooth kulaklıkla konuşarak ilerleyen kişilere yeni alışmışken biraz enteresan bir manzara koyar ortaya.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve 0MG90
mehmettech

mehmettech

Üye
O kadar kötü değil beyler ya isteyen alır boşverin :p

Üst Alt