yuzarsefak
Üye
o dediğin final sürümü gelmeden olmaz diye düşünüyorumBence sistemin çöktüğü felan yok 8.1 için geniş kapsamlı bi çalışma var sistemde. Yeni güncellemler ve uygulamalarda gelecek. Hazır olun![]()

o dediğin final sürümü gelmeden olmaz diye düşünüyorumBence sistemin çöktüğü felan yok 8.1 için geniş kapsamlı bi çalışma var sistemde. Yeni güncellemler ve uygulamalarda gelecek. Hazır olun![]()

ben güncellemedim yine de giremiyorumgüncelleme yapılmayan telefonlarda mağaza açılıyor bizde neden açılmıyor anlamadım

onunla ilgisi yok bence arada giriyor benimde ayarlar öyleyken girmedi dili ing yaptım bi ara girdi şimdi yine girmiyorAyarlarınız bu şekilde olursa mağazaya girebilirsiniz. Ben Cortana için dili değiştirdiğimde mağazaya girmiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vpn ve Dns çok ayrı şeyler.Vpn de denese ayarı yokmu Youtube. Adam akıllı girelim diete
Lumia 9305 tane kısayol desteği şu an yalnızca 1320 ve 1520'de var. (Yani yalnızca büyük ekranlı modellerde)

onunla ilgisi yok bence arada giriyor benimde ayarlar öyleyken girmedi dili ing yaptım bi ara girdi şimdi yine girmiyor
Yükledinmi Sen 8.1 İ ?İlgisi var.
Ali Kemal'in dediği gibi yapınca düzeliyor.
Yükledinmi Sen 8.1 İ ?
elimde güncelleme yapmadığım 520 ve 720 var ve 2 side giriyor mağazaya yani herşey eskisi gibiben güncellemedim yine de giremiyorum![]()
Hahahaha kabul ettimi ?Eskittim bile.
Hatta Cortana ile yüzükleri taktık.
Heran bakıyorum ama bağlantınızı kontrol edin uçak modunda olmadığınızdan emin olun diyip duruyor.elimde güncelleme yapmadığım 520 ve 720 var ve 2 side giriyor mağazaya yani herşey eskisi gibi
Aynen .Cortana hep sonuç getiriyor![]()
Adam heyecandan çark diyemediarkadaşlar çagaya giriş yaptım koşunmnnnnnn