Haber Windows Phone 8.1 Geliştici Ön İzleme Sürümü Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
Bence sistemin çöktüğü felan yok 8.1 için geniş kapsamlı bi çalışma var sistemde. Yeni güncellemler ve uygulamalarda gelecek. Hazır olun :D
o dediğin final sürümü gelmeden olmaz diye düşünüyorum :D

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
güncelleme yapılmayan telefonlarda mağaza açılıyor bizde neden açılmıyor anlamadım

bsavr

bsavr

Üye
Bildirimleri yapamıyorum bildirim merkezi geldi şimdide bildirimler bozuldu :vur

efeler12

efeler12

Üye
bazı uygulamalarda yeni uygulamayı kullan diyor basın ona o sayfadan girişe basın düzeliyor mağaza

csH

csH

Üye
Ayarlarınız bu şekilde olursa mağazaya girebilirsiniz. Ben Cortana için dili değiştirdiğimde mağazaya girmiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onunla ilgisi yok bence arada giriyor benimde ayarlar öyleyken girmedi dili ing yaptım bi ara girdi şimdi yine girmiyor

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar inen uygulama yeni diye geçiyor bilginize .:D. .:D.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
onunla ilgisi yok bence arada giriyor benimde ayarlar öyleyken girmedi dili ing yaptım bi ara girdi şimdi yine girmiyor

İlgisi var.
Ali Kemal'in dediği gibi yapınca düzeliyor.

yuzarsefak

yuzarsefak

Üye
elimde güncelleme yapmadığım 520 ve 720 var ve 2 side giriyor mağazaya yani herşey eskisi gibi
Heran bakıyorum ama bağlantınızı kontrol edin uçak modunda olmadığınızdan emin olun diyip duruyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Cortana hep sonuç getiriyor ;)

siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşlar mağazaya giriş yaptım koşunmnnnnnn

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Mağaza ne zaman düzelir acaba bölge ve dili abd yaptım ama yine tık yok cihazı sıfırlayıp güncelleme yapayım dedim ama kaldık :D

• Beğen
Tepkiler: Burakkkk250

Üst Alt