Ekran görüntüsü alınamadı

Sponsorlu Bağlantılar

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Ekran görüntüsü alınamadı
Arkadaşlar neden böyle oluyor bilmiyorum... Evet ekran görüntüsü alma olayı değişmiş denilen tuşlara bastığımda ekranda renk efekti oluyor olması gerektiği gibi ve sonra yulardan kutucuklar geçerken "ekran görüntüsü alınamadı" yazıyor... Diğer konuda kimse çözemedi dikkat çekmesi için buraya yazdım lütfen kapatmayın

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

serkan410

serkan410

Üye
Tuş kilidi tuşuna ve ses artırma tuşuna basıpta alıyorsun

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sorun Çözüldü :sirit:

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ağlarım ha :D anlamıyor musunuz :) bakın kilit tuşu sağ tarafta ortada olan tuş bunu biliyorum ses açma en üstte ki tuş bunu da biliyorum ikisine basınca ekran goruntusu almış gibi yapıyor ve şu yazı çıkıyor "ekran görüntüsü alınamadı" anlatabildim mi ? Yetkili bir abi el atsın yol göstersin bana farmakoloji çalışmam lazım daha

serkan410

serkan410

Üye

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi

Evet arkadaşım bende o tuşlara basıyorum :) ama dediğim başlığa yazdığım hatayı veriyor

Ercument33

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar neden böyle oluyor bilmiyorum... Evet ekran görüntüsü alma olayı değişmiş denilen tuşlara bastığımda ekranda renk efekti oluyor olması gerektiği gibi ve sonra yulardan kutucuklar geçerken "ekran görüntüsü alınamadı" yazıyor... Diğer konuda kimse çözemedi dikkat çekmesi için buraya yazdım lütfen kapatmayın

Beyler sorunumu kendim çozdum arkadaşlara da yardımcı olayım... Fotoğraflara giriyorsunuz ayarlara girince 3 kutu alt alta tik işaretli yer geliyor ortada ki "kilitliylen onleyin" falan yazan buna tik işareti atın yani hepsi işaretli olsun ekran alıyor iyi formlar

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Adami anlayan cikmamis yine de kendisi cozmus helal olsun:D sorun cozulduyse yeni sistemde guzel bi fotograf iyi gider :sirit:

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sorun çözüldüğüne göre :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt