Telefon Tavsiyesi GM | Discovery KitKat Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Creative...

Creative...

Üye
    Konu Sahibi
GM | Discovery KitKat Güncellemesi
Arkadaşlar 2 Aydır GM |Discovery Kullanıyorum Kitkat Nisanda Gelcek Dediler Mesut ÇEVİK Temmuzdan Once Zor Diyo Muzaffer GÖLCÜ Nisanda Demişti Gelirmi Sizce Düşünceleriniz Nelerdir.?

turkishield

turkishield

Üye
discoverye kitkat mı gelecekmiş şok oldum:oha: s3 s4 mini gibi telefonlar bile almazken discovery alırsa helal olsun derim adamlara :koş:

sametsamets

sametsamets

Üye
Bende beklemedeyim iki gündür güncelleme kontrolü yapamaz olduk. Bu bi işaret olabilir:)

• Beğen
Tepkiler: n000k ve erdi_s
The Benefit

The Benefit

Üye
Pek umutlu olmamak lazım. Adamlar sözlerinde durmuyorlar. Elit için de bir şeyler demişlerdi. Zamanında gerçekleştirmediler sözlerini.

messevim

messevim

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erdi_s ve sametsamets
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
ben bu ay gelecegini dusunmuyorum

reflex

reflex

Üye
Samsung Türkiye 1 aydan beri gelicek diyo artık bu ay bekliyorum

kerem28yuksel

Üye
Sistem guncellemeye tiklayyinca ag problemi hatasi gelior adamlar serveri kapamislar guncelleme yakinda gelecegini dusunuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa-26, n000k ve aimcrazy
erdi_s

erdi_s

Üye
Bence server'a yukleme yapmaya hazirlaniyolar :-)

aimcrazy

aimcrazy

Üye
bencede bende kac gündür güncellemeye tıklıyorum ağ hatasi aliyorum serverleri kapamislar umarim güncelleme içindir

n000k

n000k

Üye
benimde dünden beri içimi yiyip duruyordu bu ağ problemi olayı :) ne yaptıysam sonuç değişmedi.. tel bozuldu diye yormaya başladım,meğersem herkesin öyleymiş :) hadi hayırlısı.. gerçi nisan yarılandı, umarım çıkar yakında kitkat!!

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
bu server beni sinir etti telefonu orjinal roma çevirdim eski güncellemeleri yapamıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt