Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Çıkarılmıyor ancak bazı özellikler Cortana'ya bağlı çalıştığı için tüm ülkelere gelmeyecek.
Cortana ve bunları kullanabilmek için bölgeyi ABD olarak değiştirmek gerekecek.
peki bölge abd yaptık güncelleme yi bitirdik sonrasında bölgeyi Türkiye yaptığımızda bu özellikler ve cortana yine kullanılabilecekmi
nnnayır :( bildiğim kadarıyla kapatıp açmazsan kullanılıyor olması gerek çünkü şu anda mesala değiştirsen abd yapsan telefonumu buıl kısmı değşiyor sonra tekrar tr yaparsan tr oluyor ama kapayıp açtın mı değişiyor.

capkino06

Üye
Lumia 520'mi sıfırladım. :) Telefonumda sadece maxicep ve preview for devolopers uygulaması kurulu 4.81 gb boş alanla emir ve görüşlerinize hazırım komutanım :P amaan Wp8.1 güncellemesine hazırım diyecektim ben :)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Ryan

blackcemre

Üye
Arkadaşlar dil bölge ne ederseniz edin aynı tr güncellemesini alırsınız çünkü imei niz tr kayıtlı buda demek oluyor ki bişey değiştirmez ;)
Çok yanlış bir bilgi.İmei ile alakası yok.Bu resmi güncelleme değil sadece bir program aracılığıyla yükleniyor.Rom olayında bu senin dediğin olay var ama ime ile alakası yok product code ile alakası var.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi aldıktan sonra bölgeyi ABD yaparak deneyin :oke:

• Beğen
Tepkiler: SLH.55

HalfEvil333

Üye
O ZAMAN YEMİŞİM GÜNCELLEMESİNİ :D

HalfEvil333

Üye
o çıktı bu çıktı ne kaldı ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Çok yanlış bir bilgi.İmei ile alakası yok.Bu resmi güncelleme değil sadece bir program aracılığıyla yükleniyor.Rom olayında bu senin dediğin olay var ama ime ile alakası yok product code ile alakası var.
sence yanlış bence doğru aynı yere çıkıyor kardeş.

ErenMSC

Üye
Daha gelmedi mi bu güncelleme? Microsoft neden böyle yapıyor hiç anlamıyorum :hmmm

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Benim en çok merak ettiğim şeylerden birisi de şu; acaba 8.1 yada 8.2 veyahut 8.5 ile batarya şarj dayanım süresi uzayacak mı :hmmm

Şöyle 1 gün daha fazla şarjı dayansa hiç fena olmaz hani :sirit:

• Beğen
Tepkiler: emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben şimdiden bölgemi ABDi, tarayıcımın dilinide DİNGİLizce yapim. Belki yer.
Bu arada Cortana Türkiyeye geldiğine pişman olur; Çizgili pijamasıyla evinde koltuğa kurulmuş adam, bi elinde tesbih diğerinde Lumia. "CORTANA ÇAKICAM ŞİMDİ İKİ TANE SURATININ ORTASINA GOOGLE I AÇ, BİDE SU VER. ADAMIN ASABINI BOZMA. Suratıda yok ki".
:bleh::kop2:

• Beğen
Tepkiler: YkPkY, 4MaGuS, sekajmer ve 5 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Çıkarılmıyor ancak bazı özellikler Cortana'ya bağlı çalıştığı için tüm ülkelere gelmeyecek.
Cortana ve bunları kullanabilmek için bölgeyi ABD olarak değiştirmek gerekecek.
peki bölge abd yaptık güncelleme yi bitirdik sonrasında bölgeyi Türkiye yaptığımızda bu özellikler ve cortana yine kullanılabilecekmi

Güncellemeyi bölge değiştirmeden yapın bence.
Daha sonra bölgeyi ABD yaparak telefonu yeniden başlatın.
ABD ayarındayken muhtemelen Cortana ve diğer özellikleri kullanabilirsiniz.
Ancak tekrar Türkiye ayarına geçtiğinizde kullanamazsınız.

SLH.55

SLH.55

Üye
Saat : 11:44
Telefonunuz güncel. Son denetleme: 2 saniye önce

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Cortana için sadece bölgeyi ABD yapmak yetmeyecek maalesef...

WP8.1 bekleyen bir garip L920 ile gönderildi.

Elbette, orada genel olarak söyledim.
Tarayıcı dili vb diğer ayarları da ABD'ye uyarlamanız gerekir.

remzi33

remzi33

Üye
Elbette, orada genel olarak söyledim.
Tarayıcı dili vb diğer ayarları da ABD'ye uyarlamanız gerekir.

eğer SDK 8.1 emulatorundeki gibi olursa ki bence öyle olur; bölge ABD, tarayıcı dili İngilizce, telefon dili İngilizce olmadan Cortana aktifleşmiyor

WP8.1 bekleyen bir garip L920 ile gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Hazır kalabalık varken tekrar hatırlatayım:

Oy vermeyi unutmayınız.

• Beğen
Tepkiler: PureFood
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Problem değil, ingilizce de kullanırız yeter ki Cortana gelsin.

Hem ingilizcemizi de ilerletiriz işte Lehçe aksanından kurtulurum belki :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve zaakaan
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bu kortana o kadar zekiyse buna Türkçe öğretiriz belki :) netice de bing kullanıyor e bing de tr dil yok mu mobil de?

Üst Alt