GLadiatOR_FİNAL-cm9+yoon kernel OYUN ROMU (s5 temalı rom)

Sponsorlu Bağlantılar

clgnkral

clgnkral

Üye
Arkadaslar ben bu clockwork mod dosyasini hafiza kartina attigim.icin yuklenmemis olabilir miBide o dosyadan cikac cwm dosyasini bi tane daha var ya onun icine mi atcaz ben silmeden yanina atiyordum
hafıza kartına değil dahili hafızaya (1.70gblık alan) atacaksın. yoksa restore yapamazsın.

cadde19

cadde19

Üye
Darko hocam sizin diğer Stock rom konusu çok pasif kaldı ya sanki bir ben kullanıyorum kimse yorum falan da yazmıyor sizde hiç ilgilenmiyorsunuz ayrıca bazı hatalar o düzeltme yapacaktınız parlaklık çubuğu hatası ve bir kaç hata vardı ne zaman düzenleme yapacaksınız

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Darko hocam sizin diğer Stock rom konusu çok pasif kaldı ya sanki bir ben kullanıyorum kimse yorum falan da yazmıyor sizde hiç ilgilenmiyorsunuz ayrıca bazı hatalar o düzeltme yapacaktınız parlaklık çubuğu hatası ve bir kaç hata vardı ne zaman düzenleme yapacaksınız

en kisa zamanda

drag10

drag10

Üye
Haa ondan olmuo o zmn peki 2. Sorumun cevabi ne ?

clgnkral

clgnkral

Üye
Yanına atamazsın dosya birleştirilsin mi diye soruyor zaten evet diyince içine atıyor.

drag10

drag10

Üye
Tmm ben ismini degistirip atiyodum demek yanlis yapiyormusum saolasin hocam

marpione

Üye
Kardeşim s5 temasinin linkini atar misin gplay de parali

mem034

Üye
Rom güzel fakat bana stock rom klavye lazım onu nasıl bulabilirim ve yükleyebilirim ?

Wolf389

Wolf389

Üye
@D.A.R.K.O ikonlar çok küçük nasıl büyütebilirim @clgnkral

Son düzenleme:
clgnkral

clgnkral

Üye
Ayarlar-sistem-yazı tipi boyutundan ayarlayabilirsin. @Wolf389

drag10

drag10

Üye
build.propa gir dpi ayarini degistir
kardeşim bizim galaxy wonder a aşağı linkteki gibi özellikler yapılamazmı üfleyerek ve sallayarak kilit açma gibi yapılabilirse neden yapmıyorlar Ellerine sağlık hocam bir dahaki versiyonda buradaki status barı ve bazı özellikleri kullanırsan süper olur ama özellik le status barı kullan bence :D Galaxy S3 Mini i8190 - S3 Mini [Stock][14/04]●★FusionKat Rom●★ v2.0 | S5 Style Exclusive | - MaxiCep

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bizim galaxy wonder a aşağı linkteki gibi özellikler yapılamazmı üfleyerek ve sallayarak kilit açma gibi yapılabilirse neden yapmıyorlar Ellerine sağlık hocam bir dahaki versiyonda buradaki status barı ve bazı özellikleri kullanırsan süper olur ama özellik le status barı kullan bence :D Galaxy S3 Mini i8190 - S3 Mini [Stock][14/04]●★FusionKat Rom●★ v2.0 | S5 Style Exclusive | - MaxiCep
bi dahaki surum final olucak ve cogu s5 ozelligi olucak sonra flashlana bilir rom yapmaya basliyacagim

drag10

drag10

Üye
Hmm anlıyorum umarım güzel olur kolay gelsin sana :D

Wolf389

Wolf389

Üye
Arkadaşlar öncelikle biraz ikonlar küçük ama rom toolbox dan dpi ayarını 240 yapınca düzeliyor.Rom çok hızlı ve akıcı ve şarjıda güzel gidiyor.Çoğu romda açılmayan ''Hızlı ve Öfkeli 6'' oyununu seeder gibi uygulamalar gündelik ayarlarla çok akıcı şekilde oynadım boş ram miktari 200 aşağısına düşmüyor.Kullanılabilecek harika bi rom ve akıcılık teşekkürler @D.A.R.K.O
Arkadaşlar öncelikle biraz ikonlar küçük ama rom toolbox dan dpi ayarını 240 yapınca düzeliyor.Rom çok hızlı ve akıcı ve şarjıda güzel gidiyor.Çoğu romda açılmayan ''Hızlı ve Öfkeli 6'' oyununu seeder gibi uygulamalar gündelik ayarlarla çok akıcı şekilde oynadım boş ram miktari 200 aşağısına düşmüyor.Kullanılabilecek harika bi rom ve akıcılık teşekkürler @D.A.R.K.O

edit:Modern Combat 4 açmadıArkadaşlar k.bkmayın yanlış dosyaya atmışım ondan açmamış gündelik ayarlarla sıfır kasma ile oynadım modern combat 4'ü
bide G-wonder ve bu romu hızlı ve öfkeli 6 ile karşılaştırdım gladiator rom birazdaha takılmadan oynadı diyebilirim

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi

edit:Modern Combat 4 açmadıArkadaşlar k.bkmayın yanlış dosyaya atmışım ondan açmamış gündelik ayarlarla sıfır kasma ile oynadım modern combat 4'ü
bide G-wonder ve bu romu hızlı ve öfkeli 6 ile karşılaştırdım gladiator rom birazdaha takılmadan oynadı diyebilirim
eywallah v2 uzerınde calısıyorum en ıyı performans oldu dıyeblırım

Üst Alt