Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriGereksiz uygulamalar neler
Sponsorlu Bağlantılar
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Gereksiz uygulamalar neler
Samsung galaxy s3 mini arkadaşlar gereksiz olan uygulamalar hangisi devre dışı bırakacağımda sistem de olan
Şaka bir yana kullanmadıklarını kapat ancak sisteme çok ellemeni tavsiye etmem. Elindeki cihaz için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden CM yükleyebilirsin tavsiyemdir
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
CM yüklemek için root gerekiyor diye biliyorum ama ben bu telefona root yapamıyorum malesef neredeyse bütün siteleri araştırdım bu telefona uygun root dosyası yok. clockwork da yapamıyorum odin ile
mhmtkrtp
Üye
Pil kullanımı ike ilgili bi konuda tek tek sıralanmıştı ama ben de bulamadım...
Al kardeşim bunlar benim devre dışı bıraktıklarım.
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Bi sorun olmuyor dimi bunları devre dışı bırakınca ? çakışma falan olmaz yani
mhmtkrtp
Üye
Yok ben öyle kullanıyorum 2 aydır.
2523690
Üye
Google play store, google haritalar, ses ile arama, google talk bunlar hepsi gereksizdir root yapıp kaldırdım
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Benim cihazada olsa root ama malesef olmuyor modele uygun dosyalar yok
2523690
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aramasını bilirsen herşey varr
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
GT-8200Q model benim telefon Q modele uygun mu şimdi bu ? neredeyse google altını üstüne getirdim bütün dosyaları denedim fakat olmadı hiçbiri ne clockwork ne root hiçbiri uyum sağlamadı..
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Hayırdır kardeş ?
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
İşine gelmediyse bu konuda ne halt ediyorsun dostum ? uğraşma olsun bitsin zorla uğraş diyen olmadı sanaYaşça büyüksün eyvallah doğrudur. ama bi konuşmasını öğrende gel hele yaşına göre olgun davranmıyorsun. ayrıca interneti kullanmayı bilmediğimi nerden çıkardın ? farkında mısın bilmiyorum ama gerekli açıklamayı yaptım sana sen yönlendirmeyi yanlış yapıyorsun bi google'a girip Samsung galaxy s3 mini GT-I8200Q yaz bakalım gerekli root ve clockwork dosyaları çıkacak mı. ÇIKMIYOR. gel bu telefona göre uygun ve uyumlu dosyaları bul helal olsun diyeceğim sana madem ki ben cahilim interneti kullanmayı bilmiyorum sen bul bakalım.
Desaparecido9454
Üye
Konu Sahibi
Bunları denedim olmadı. tekrar tekrar söyleyim benim modele göre uyumlu dosyalar yok xda sitesinde bile yok düşün yani bütün root ve clockwork dosyalarını indirdim bütün sitelerden s3 mini için teker teker denedim fakat telefon kabul etmedi şimdi diyeceksin ki yapmayı bilmiyorsun adamlar anlatmış resimler ve videolar ile adım adım her saniyesini izleyerek yaptım ama yok yani olmuyor. neyse daha fazla tartışmaya gerek yok eyvallah ilgilendiğin için yinede