Telefon Tavsiyesi apple mi samsung mu çok acil

Sponsorlu Bağlantılar

tatar_c_altı

Üye
    Konu Sahibi
apple mi samsung mu çok acil
arkadaşlar yakın zaman içinde telefon alacağım uzun süreli kullanabileceğim bi telefon lazım interneti hızlı mesajlaşma müzik ihtiyaçlarımı karşılayacak bi cihaz olması lazım uzun süre android kullandım şimdi de android mi ios mu şaşırdıM siz değerli arkadaşlarmdan yardım almak istedim her iki işletim sisteminide kullanmış kişiler olarak iphone 5s mi galaxy note 3,s4,note 3 neo mu ?

frk uzn

frk uzn

Üye
Uzun sure kullanacaksan iphone 5s tavsiye ederim kullandigin uzun surede hem destek guncelleme alirsin.uzun surenin ardindan satmaya kalktigindada iyi fiyata satarsin( diger markalara gore)

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Uzun sure kullanacaksan iphone 5s tavsiye ederim kullandigin uzun surede hem destek guncelleme alirsin.uzun surenin ardindan satmaya kalktigindada iyi fiyata satarsin( diger markalara gore)
Bencede 5 s

tatar_c_altı

Üye
    Konu Sahibi
daha önce s3 ve lumia kullandım ekran inç'i bakımından sıkıntı çekermiyim ki piyasası bakımından yüzde yüz appleyi destekliyorum benim kafamı kurcalayan asıl sorunlardan biride 4'' yetecek mi ekran kalitesi tatmin edecekmi ama yinede 5s ağır basıyor ismi var başta

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
? karar senin

tatar_c_altı

Üye
    Konu Sahibi
5s diyorum çok sağolun gerçekten kararsız kalmştim için rahat etti teşekkür ederim

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
5s cidden başarılı bir cihaz note 3 neo vs.'de öyle ama ne bileyim lumia 820,920,925 fazla gelmezse 1020 düşüneblirsin lumia'da güzel

theeternal

theeternal

Üye
apple

MaxipmaN

Üye
note3 neo ile s4 kafadan elenir zaten

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İphone 5s :good:

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
ya kime sorarsan sor herkes 5s der

0MG90

0MG90

Üye
5s al baya götürür seni.

tatar_c_altı

Üye
    Konu Sahibi
1020 yi kullanmadım 920 ve 925 i kullandım iyiydi ama teklif iyi gelince ikisinide sattım şimdi telefonsuz kaldım bi daha satmamak üzere kullanacağım bi tek istiyorum 5s e karar verdim ama aklıma yattı

• Beğen
Tepkiler: theeternal
theeternal

theeternal

Üye
1020 yi kullanmadım 920 ve 925 i kullandım iyiydi ama teklif iyi gelince ikisinide sattım şimdi telefonsuz kaldım bi daha satmamak üzere kullanacağım bi tek istiyorum 5s e karar verdim ama aklıma yattı
5s iyidir

• Beğen
Tepkiler: tatar_c_altı

Massbattle

Üye
bende kararsızım fakat apple çok kısıtlıyor kullanıcılar uygulamaları parayla almasak bile internetten indirip kurabiliyoruz ama apple bunu engelliyor telefonu kırmamız gerek sanırım bunu yapabilmek için ayrıca hafıza kısıtlamasıda var 16 dan 32 gb ta 300 tl oynuyor ekran boyutu vs bunlar sorun ama sadece bunlar sorun oluşturuyor geri kalan birkaç şeyden sonra hep artısı var tabi karar

0MG90

0MG90

Üye
Hayır istediğin şeyi yüklersin 25pp ile kısıtlama falan yok, jailbreak ede gerek yok

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Yanlış yönlendirme yapmayalım. :no:

0MG90

0MG90

Üye
Onu ben demedim @İhtiyar007 dedi yalnız.

Takipçi Satın Al

Üst Alt