Z2 Daha Güzel

z2 yi incelemedim o telefonun su geçirmeme özelliği olmasa Bi halt etmez.ama var
İman Gücü ile gönderildi.

Bi halt mı etmez?![]()

Cidden mi? Android i bırak o zaman wp seni özlemiştir.z2 yi incelemedim o telefonun su geçirmeme özelliği olmasa Bi halt etmez.ama var
S5 i öven şahısları çok merak ettim doğrusuBu ne şiddet bu celal şu telefonu aldığımıza pişman etmeyin.
Şakaya bile gelmiyonuz
Z2nin çıkıtıgından pek haberim yoktu açıkçası m8 ise alırken aklıma gelmedi desem yeridir aslında Lg g2 düşünüyordum inceleme fırsatım oldu yazılımları çok güzel.
Ama bana nedense s5i çok övdüler

Deneme amaçlı S5 biraz garip geldi (bana) neyse hayırlısı olsuns5 deneme amaçlı zaten değiştirebilirim neyse iyi geceler
Hocam bunu alcağınıza L1520 alsaydınız ya?
Lumia 930 akar![]()
Deneme amaçlı S5 biraz garip geldi (bana) neyse hayırlısı olsun
Gerçektne çok beğendim ancak windows phone dan yeni android e geçtim bu yaz olursa 5s alıcam. Ama denemek isterdim çok hoş telefon.oda güzel alacakmısın ?
Gerçektne çok beğendim ancak windows phone dan yeni android e geçtim bu yaz olursa 5s alıcam. Ama denemek isterdim çok hoş telefon.

Pek oyun oynamam gerçi. Zaten 920 vardı bende sorun çekmiyordumŞimdi türkiyeye gelse bi göz atma fırsatı bulurum ama wp kullanacaksan ve oyun oynuyorsan 1 gb ram alacaksın
allahtan ben fazla oyun oynamıyorum![]()
Bildiğim kadarıyla 930 2GBPek oyun oynamam gerçi. Zaten 920 vardı bende sorun çekmiyordumBildiğim kadarıyla 930 2GB

O paraya iphone 5s alaydiniz hem stabil hemde uygulamalari en fazla
(Android fazla diceksiniz ama yarisi gereksiz is gormuyo)