caner676734
Üye
Ne??? Toonwars açtın mı? En sevdiğim oyun, nasıl açtığını söylermisinŞu ana kadar ToonWarz ve Raging Thunder i açtımGameAPI kullanarak açarsın.ARKADAŞLAR SYMBIAN CIHAZ DESTEK BÖLÜMÜNDE NOKIA C5-03 DESTEK PANELI VAR ORAYA YAZIN SORUNLARINIZI.
???
Ne??? Toonwars açtın mı? En sevdiğim oyun, nasıl açtığını söylermisinŞu ana kadar ToonWarz ve Raging Thunder i açtımGameAPI kullanarak açarsın.ARKADAŞLAR SYMBIAN CIHAZ DESTEK BÖLÜMÜNDE NOKIA C5-03 DESTEK PANELI VAR ORAYA YAZIN SORUNLARINIZI.
???Sorun da o. Game apinin son sürümünü bulamıyorum c503 için. Link verebilir misin?Toonwarz i gameapi nin en son sürümüne güncelleyerek toonwarz i yükle kardeşim olmazsa şöyle![]()
Sorun da o. Game apinin son sürümünü bulamıyorum c503 için. Link verebilir misin?Toonwarz i gameapi nin en son sürümüne güncelleyerek toonwarz i yükle kardeşim olmazsa şöyle![]()
Bekliyorum. Şimdiden5 dk ya atacağım. Beklermisin kardeş.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BAK BU LINKE BENDE ÇALIŞIYOR FPS TOONWARZSizin için elimde bulunan dosyalardan bir C5 - 03 paketi yapacağım .
![]()
Toonwarz yine çalışmadı 
1. Hangi CFW kullanıyorsun?Kardeşim valla bende yüklü çalışıyor sende neden çalışmıyor ki geçmiş olsun . Teşekkür için sağol.
Evet arkadaşlar. Ben nokia c5-03 kullanıyorum ve 4 yıldan beri bu telefona sahibim. Sıkıntı olursa buraya yazın.Ve elimde 27 adet C5-03 uygulaması var. Isteyen alt tarafa yazsin!Bu arada Nokiacilar lütfen buraya sorunlarını yazsın.

Telefonu alalı 3 ay olmadı 80-90 kere cfw kurdum. 1 günde 6 cfw kurduğum oldu3.Toonwarz for Nokia C5-03 diye googlea aratırsan mobile9.com sitesinde ordaki toonwarzları dene.
2. CFW atarsan PIPS zaten yüklü olacaktır.Ama güncelle.
1.Latin Moon Gold CFWsini kullanıyordum. Ama CFW kurarsan telefon garanti kapsamından çıkar.
. Ve telefon 2-ci el zaten. Garantisi biteli 1 yıl oldu. İlginiz için teşekkürler