ai.type Keyboard Plus v2.1.0.2 Apk (Klavye Uygulaması)

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ai.type Keyboard Plus v2.1.0.2 Apk (Klavye Uygulaması)
Çeşitli özellikleri sahip başarılı klavye uygulamasıdır.Türkçe yazma dili ve tema desteği mevcuttur.

Market Link:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Özellikler:
Sonraki Word Tahmin ve Oto - Düzeltme sonraki sözcük tahmini ve otomatik düzeltme aracı dayalı eşsiz bağlam .
Dilbilgisi Giriş Ginger Software tarafından desteklenmektedir .İngilizce anlık yazım ve dilbilgisi denetleyicisi .
Özelleştirme 'yi Biz 8 FREEpiyasada prim temalar ek klavye dahil tema sunuyoruz . Anahtar renkler , arka plan resimleri ve klavye desen her şeyi özelleştirin ,aynı zamanda harf ve rakam kullanın ya da basit bir tokatlamak ileklavyeyi yeniden boyutlandırmak için klavye bir 5 satır ekleyin. Yazarken kullanmak için kendi kısayolları düzenleyebilir ve saklayabilir .
Kişisel Stil ai.type iyi tahmini ve otomatik düzeltme seçenekleri sunan , benzersiz, kişisel yazı stili öğrenir .
Vurma tuşuna tuşundan parmağınızı hızlı yazın
siz yazdıkça Ses Anlatma kelimeleri Hükmediyor
Dinamik Boyutlandırmalı etkili çalışma alanını optimize etmek için dinamikklavye boyutunu değiştirin .
Arama yeni bir on - klavye arama aracı etkindir . Bunu bir deneyin !
Eğlence , eğlenceli ve ilgi çekici yazarak yapmak bizim bağımlılık yazarak mekaniği deneyin .

Ekli dosyalar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Uygulama muhteşem lakin ücret ödemeden kullanmak yada crak etmek mümkün değil bir süre sonra kendini demo ediyor .

corus54

corus54

Üye
Lucky patchrer root istiyorSonunda root yaptim bu uygulama icin

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Lucky patchrer root istiyorSonunda root yaptim bu uygulama icin
Arkadaşım lucky patchrer bende de var yama uyguluyorum farklı kombinasyonlari ama klavye yine check again yazıyor acaba nasıl yapabilirim lucky den

corus54

corus54

Üye
Kaldır tekrar yükle
Arkadaşım lucky patchrer bende de var yama uyguluyorum farklı kombinasyonlari ama klavye yine check again yazıyor acaba nasıl yapabilirim lucky den
Kaldir yeniden yukle ve luck pacther ile lisans kontrolunu iptal et olmuyorsa root varsa var tabiki google play lisans kontrolu olmayan hackli olani var onu yukle

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
Tamamdır teşekkürler şu anda 3 gün oldu lisans uyarısı almadım,Lucky patcher nedense o kadar programda iş gördü fakat bu klavede olmadı ama neyseki şu anda sorunsuz çok sağolun,klavye on numara bu arada sadece t9 türkçe güncellemesi yapılsa süper bişi olacak

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt