SCR Screen Recorder 0.11.4-TÜRKÇE

Sponsorlu Bağlantılar

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
    Konu Sahibi
-ROOT Gerektirir -

Tanıtım:
SCR Screen Recorder adından da anlaşılabileceği üzere bir ekran kaydetme programı.
Telefonunuzda yapacağınız işlemleri bir video altında kaydetme imkanı sağlamakta.
SCR Screen Recorder akıllı telefon ya da tabletinizde oldukça kaliteli ekran videoları kaydetmenize olanak sağlamakla beraber kaliteli video kaydı için donanım hızlandırmalı video kodlaması kullanmaktadır.

SCR Screen Recorder programının bir diğer avantajı ise piyasadaki rakipleri arasında Tegra cihazları destekleyen şu an için tek video kaydedici programdır.
Piyasada bulunan birçok akıllı cihazı destekleyen uygulama Nexus 7’de dahil olmak üzere tüm Tegra cihazlarında da çalışmaktadır.

Programın bir diğer güzel özelliği ise ekran videolarınızı kaydederken "Show Touch Indicators"(dairesel noktacık imleci) uygulaması ile ekranda dokunduğunuz bölgeleri de beyaz (noktacık) daireler ile göstermektedir.

• Beğen
Tepkiler: bveo1990, kronik, koray777 ve 8 diğerleri

Buğra

Buğra

Admin
:tşk:

Quandrostr

Quandrostr

Üye
Hadi herkes telefonunun ekran görntülerini çekip paylaşsın :)

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

Siwaro63

Üye
Teşekkürler

tutas_tee

tutas_tee

Üye
tesekkurler

Muhammet Yılanlı Mf

Muhammet Yılanlı Mf

Üye
Android surumunun en az kac olmasi gerekir

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: tutas_tee ve Muhammet Yılanlı Mf
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
4.0 ve üzeri olması gerekiyor ve telefon rootlu olmalı.

Yakında Orjinal Türkçeleştirilmiş(tarafımca) olarak yeni sürümü yayınlanacak.
4.0 ve üzeri olması gerekiyor ve telefon rootlu olmalı.

Yakında Orjinal Türkçeleştirilmiş(tarafımca) olarak yeni sürümü yayınlanacak.

Uygulama geliştiricisine bende mail gönderdim. Ve en son türkçeye çevirdiğim "SCR Screen Recorder Pro ★ root v0.11.10-beta" sürümünün dil dosyasını gönderdim.

Büyük ihtimalle bir sonraki güncellemede türkçe dil desteği olacaktır.

AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama geliştiricisine bende mail gönderdim. Ve en son türkçeye çevirdiğim "SCR Screen Recorder Pro ★ root v0.11.10-beta" sürümünün dil dosyasını gönderdim.

Büyük ihtimalle bir sonraki güncellemede türkçe dil desteği olacaktır.
Gerke yoktu ki, geliştirici ile mailleşmem sonucu, gönderdikleri şablon üzerinden TR çalışmayı tamamlayıp iletmiştim..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Gerke yoktu ki, geliştirici ile mailleşmem sonucu, gönderdikleri şablon üzerinden TR çalışmayı tamamlayıp iletmiştim..

Ondan haberim yoktu, ama bende geçenlerde göndermiştim. Amacım kendimi ön plana çıkarmak değil tabiki. Nihayetinde Türkçe dilimize hizmet ediyoruz. Artık hangisini kabul ederlerse yinede memnuniyet verici olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: AKDELİKAN
AKDELİKAN

AKDELİKAN

Üye
    Konu Sahibi
Kimin öncelikle yapmış yapmamış mevzusu mühim değil önemli olan Türkçemizi her alanda öne çıkarmaktır. Bende bazı durumlarda aynen senin gibi oldum (wanam xposet gibi) vr bi uygulamayı çevireceksem önce araştırıyorum artık. İstersen çeviri ekibine katılabilirsun veya takıldığın konuda fikir alışverişi yapabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Bab-ı Umut
Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Kimin öncelikle yapmış yapmamış mevzusu mühim değil önemli olan Türkçemizi her alanda öne çıkarmaktır. Bende bazı durumlarda aynen senin gibi oldum (wanam xposet gibi) vr bi uygulamayı çevireceksem önce araştırıyorum artık. İstersen çeviri ekibine katılabilirsun veya takıldığın konuda fikir alışverişi yapabilirsin.

Çeviri ekibine katılmak bana şereftir. Aynı zamanda bir sorumluluk gerektirir. Ben çalışan bir insanım ve nihayetinde sadece boş olduğum bazı zamanlarda bu işi hobi olarak yapıyorum.

Ama yinede bir çeviriyi yapmadan önce gerekli araştırmamı yaparım. çeviri yapacağım programın türkçesi varmı yokmu? biri benden önce çevirdi mi çevirmedimi diye.

Teklifiniz için ayrıca teşekkürler.

Üst Alt