Best Aim Config RapperV2 | RapperV2 Aim CFG

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Best Aim Config RapperV2 | RapperV2 Aim CFG
Counter Strike 1.6 için hazırlanan RapperV2 adındaki CFG sayesinde en iyi ayarlara kavuşacaksınız.

-Üst Düzey Cl-Gl Ayarları
-Bunny Ayarları Yapıldı
-Kolayca Hs Atabilirsiniz M4a1 Ak47 Deagle Galil Deagle Awp vs.
-Sekme Oranı Azaltıldı
-Rate Ayarları
-%95 Hs

Kullanımı:
CFG'yi aktif edebilmek için öncelikle cstrike klasöründeki config.cfg dosyanızı siliniz yada başka bir klasöre saklayınız. Ardından oyuna girip SV'ye bağlanmadan önce consol'a exec Rapperv2.cfg yazınız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Banlıyolar abi aim açabildiğimiz mi var :ehe

Darqos

Darqos

Üye
Banlıyolar abi aim açabildiğimiz mi var :ehe
Kardeş counter strike bilek isteyen oyun bak benim pc çok kötü fps 17 çok düşük adamı vuracak iken ölüyorum çok kasıyo ama arkadaşın pc de oynuyorum Hilesiz adamların hepsini kafadan aldım yani hile bebekler için önemli olan bilektir pc iiyse kafa atmayı çalış :oke:

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Kardeş counter strike bilek isteyen oyun bak benim pc çok kötü fps 17 çok düşük adamı vuracak iken ölüyorum çok kasıyo ama arkadaşın pc de oynuyorum Hilesiz adamların hepsini kafadan aldım yani hile bebekler için önemli olan bilektir pc iiyse kafa atmayı çalış :oke:
Geçen hafta i.kafede oynadık arkadaşlarla rankım 16/950 ydi.(16 kesinde 950 küsürlü bişeydi)

Darqos

Darqos

Üye
Pcmde sxe calismiyo yoksa seninle cok guzel 1 e 1 atardik :)
Benim pc kötü ama başka bilgisayar larda adamlara hep kafa atıyorum şüphen olmasın yei pc alınca sana haber veririm sxe siz serverde kapışırız

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Benim pc kötü ama başka bilgisayar larda adamlara hep kafa atıyorum şüphen olmasın yei pc alınca sana haber veririm sxe siz serverde kapışırız
Elbette suan jail serverda full yetkiyim dunya ikincisi turkiye birincisiyiz.

tns25

tns25

Üye
sagol kardes :D

Üst Alt