Nikon D3100 + 18-55 VR + 55-200VR Nikon D3200 KIT 18-55 mm CANON EOS1100D + 18-55MM+75-300MM
Joker. Üye Konu Sahibi Sizce Hangisi Daha Mantıklı Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Joker. Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bence bu Genişletmek için tıkla ... Nedenini belirtirseniz sevinirim Son düzenleme: 9 Nis 2014
.NeXuS.' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bence bu Genişletmek için tıkla ... Nedenini belirtirseniz sevinirim
NEXUS Üye Joker.' Alıntı: Nedenini belirtirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... yanında verilen aksesuarlara baktım
Joker.' Alıntı: Nedenini belirtirseniz sevinirim Genişletmek için tıkla ... yanında verilen aksesuarlara baktım
Joker. Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: yanında verilen aksesuarlara baktım Genişletmek için tıkla ... O yönden güzel
NEXUS Üye Joker.' Alıntı: O yönden güzel Genişletmek için tıkla ... özelliklerine baktım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu daha iyiymiş 24.2 mp çekiyor
Joker.' Alıntı: O yönden güzel Genişletmek için tıkla ... özelliklerine baktım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu daha iyiymiş 24.2 mp çekiyor
Joker. Üye Konu Sahibi .NeXuS.' Alıntı: özelliklerine baktım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu daha iyiymiş 24.2 mp çekiyor Genişletmek için tıkla ... Mp biraz göz boyama gibi tabi d3100 oranla daha iyi bir makina d3200 ama yanında verilen lens VR değil işte
.NeXuS.' Alıntı: özelliklerine baktım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu daha iyiymiş 24.2 mp çekiyor Genişletmek için tıkla ... Mp biraz göz boyama gibi tabi d3100 oranla daha iyi bir makina d3200 ama yanında verilen lens VR değil işte
Joker. Üye Konu Sahibi Dede' Alıntı: Canon sx50 al sana yeter kardeş Genişletmek için tıkla ... Sebebini de belirtirseniz güzel olur
Dede' Alıntı: Canon sx50 al sana yeter kardeş Genişletmek için tıkla ... Sebebini de belirtirseniz güzel olur
KayraBey Üye Joker.' Alıntı: Sebebini de belirtirseniz güzel olur Genişletmek için tıkla ... 50x optik zoom var. Birde resim çekiyor o kadar
Joker.' Alıntı: Sebebini de belirtirseniz güzel olur Genişletmek için tıkla ... 50x optik zoom var. Birde resim çekiyor o kadar
Joker. Üye Konu Sahibi kemsaf' Alıntı: Canon 1200 d al 1-2 ay sonra gelicek turkiyeye daha iyi hepsinden Genişletmek için tıkla ... Gösterdiğim cihazlar aksesuar ile birlikte 1500 tl fakat dediğini cihazın Türkiye'ye giriş fiyatı en az 2200 tl olucak gibi Dede' Alıntı: 50x optik zoom var. Birde resim çekiyor o kadar Genişletmek için tıkla ... DSLR makine almayı düşünüyorum tabi eğer bi aksilik olmazsa.Bi kaç incelemesi izledim güzelmiş
kemsaf' Alıntı: Canon 1200 d al 1-2 ay sonra gelicek turkiyeye daha iyi hepsinden Genişletmek için tıkla ... Gösterdiğim cihazlar aksesuar ile birlikte 1500 tl fakat dediğini cihazın Türkiye'ye giriş fiyatı en az 2200 tl olucak gibi Dede' Alıntı: 50x optik zoom var. Birde resim çekiyor o kadar Genişletmek için tıkla ... DSLR makine almayı düşünüyorum tabi eğer bi aksilik olmazsa.Bi kaç incelemesi izledim güzelmiş